Neviem ako to ani nazvat

Príspevok v téme: Neviem ako to ani nazvat
semer

caw poradte mi nasiel som si vo vajciach take ako zili (ked to nahmatam) mam to asi rok aj daco.a je to asi velke 1,5cm a na druhom vajci o kus mensie.Viem ze by som mal ist s tim ku doktorke ale uz mam istu brigadu o tizden tak to musim vydrzat tak poradte co to moze bit hmm?A hocikedy ma boli lavi alebo prawi bok aj tak kde je slepak :( poradte prosim

liv

kamarat mal take nejake zily a museli mu to operacne vytahovat lebo...no znie to asi smiesne ale boli to krcove zily a bolelo ho to. krcove zily nemusia byt len na nohach

samer

a este k tomu chcem napisat ze ci ma moze bolet malicek na nohe uz asi 4dni ma boli nie ako boli ale vadi mi tam nechapem a nikde som sa nebuchol ani nic. co to somnow je ? :( ale precitajte si aj to hore co som pisal

pete

ked si stiahnem predkozku, tak zvnutra mam na nej take drobne biele vyrastky, bodky... su tam uz 2roky a nemal som este pohlavny styk, co to je??? mam len 15 rokov da sa to odstranit nejakou mastickou???

samer

dik agina.Ja uz pockam ten mesiac a potom pojdem ku doktorowi chcem ist na tu brigadu a uz som aj zaplatil 3tisic.Ale nechapem uz asi 4dni ma boli malicek na nohe nie ako boli ale taky pocit mam akokeby mi tam zavadzal nechapem co mi je :(