caw poradte mi nasiel som si vo vajciach take ako zili (ked to nahmatam) mam to asi rok aj daco.a je to asi velke 1,5cm a na druhom vajci o kus mensie.Viem ze by som mal ist s tim ku doktorke ale uz mam istu brigadu o tizden tak to musim vydrzat tak poradte co to moze bit hmm?A hocikedy ma boli lavi alebo prawi bok aj tak kde je slepak :( poradte prosim
Neviem ako to ani nazvat
noo tak pondelok idem do BB za doktorom sa dohodnut na termine operacie...a este jednu vec...ako mi doktorka pomoze s tou predcasnou ejakulaciou ci co to je..ako mi v tom pomoze..lebo uz ma to dost sere..
to s tým nemá súvislosť.Je to skôr predčasná ejakulácia,poprečituj o tej téme sa popísalo dosť na fóre.
mam este jednu otazku...moze ta varikokela sposobit aj to ze pri sexe mam slabu vydrz...to znamena ze ked sa zacnem s holkou milovat tak mi uz stoji a tecie s neho taka priesvitna vodicka a ked ideme uz na to tak asi za 1minutu ani to nie a uz sa spravim...nechapem preco...a stale to je tak prbvy krat vzdy..a ja sex milujem s mojou holkou a chcel by som to dlhsie mat a nie tak..vie mi niekto poradit ci to sposobuje aj ta varikokela...dakujem..
to neviem, či ťa hneď zoberú,asi prezrú a objednajú na operáciu.Tá bude v pohode,ale pooperačné bolesti sú znateľné,na druhý - tretí deň ťa pustia.Prvý deň sa ani nepostavíš/ani malý/.Zaťažovanie šport a sex tak po mesiaci.Držím palce,aby ti to dobre dopadlo.
mate59,no jedna sa o tu varicocelu..mam na lavom vajecniku zilu a pondelok s tym idem ku doktorke do BB...ale dva dni ma to uz strasne boli a to kazdy vecer..neviem ci je to tym ze ma frajerka vzrusi alebo co to je..ale to je strasna bolest..chcem to uz mat za sebou a pondelok v BB im poviem nech si ma tam aj nechaju rovno na operaciu...a to kolko dni teda budem lezat a po kolkich dnoch mozem mat sex s frajerkou..dakuijem
Phali, nenapísal si vlastne či sa jedná o obriezku alebo varikokelu.
Tak idem pondelok na urologicku ambulanciu do Banskej Bystrice a chcem sa spytat ze ked ja poviem ze si to chcem dat operovat tak kolko dni budem lezat v nemocnici???a po kolkich dnoch od zakroku mozem mat sex s priatelkou...dakujem...
zákrok je platený plne zdr.poisťovňou.
Zdravim...Zajtra idem s tym ku doktorke a urcite ma posle na urologiu..uz raz som bol ale nic mi nepovedali..ale strasne ma to niekedy boli tak idem a chem sa spytat ze kde si to mam dat operovat ak mi navrhnu operaciu..dakujem..a este ci to nieco stoji ak ano tak kolko..dik
Gogos,po mesiaci kľudne môžeš začať.