ahoj, ja mam skusenost s touto znackou, neviem o ktorom produkte ste sa presne bavili. ale kupujeme pravidelne :-) tak kludne mi napis, co ta zaujima.
Inkontinencia - strata schopnosti udržať moč
A ty máš s nimi skúsenosť? Že či ozaj sú také dobré za tú cenu.
Aj som si tak v duchu myslela, že by ste to tu mohli spomenúť, vzhľadom na podstatu diskusie :-) Len teda doplním, že na Benu majú akciu, čiže tam sú teraz v super cene. Čítala som, že to tu viacej ľudí rieši, tak možno oceníte aj takéto info :-)
drahouskaznr oni robia spodne pradlo aj vlozky aj podlozky, no rozne veci. takze ked ma niekto problem, co sa tyka uniku mocu, tak cez nich si vie najst, co mu bude vyhovovat :) tie xchange su vlozky, co sa vkladaju do spodneho pradla. tak to bolo myslene, jo? :)
+1 Uticarin - nplink.net Mne pomohlo toto.
ale tak to je take docasne riesenie, na chvilku, co potom s tym dalej?
Nevedela som predtým, že čo si dať. To bola taká prvá pomoc:)
tak klasicke vlozky nemas urcene na inkontinenciu, mozno aj preto ten nekomfort.
ďakujem, mrknem na to:) zatiaľ som skúšala len klasické vložky, ale už mi to príde také nekomfortné, hlavne keď som dlhšie vonku alebo cestujem. tieto molicare som už niekde zahliadla, tak super že ich niekto aj reálne odporúča.
Záleží aj od toho, čo hľadáš. Že na aký problém to potrebuješ, resp. že aká je tá inkont. silná. Ak chceš spodné prádlo, tak pozri napríklad MoliCare XChange. Tie sú fajn a aj sú príjemné a aj vyzerajú normálne :-)
Inkontinenciu moču možno vo všeobecnosti definovať ako stratu schopnosti vedome udržať moč, a tak určovať okamih vyprázdnenia. Ide teda o nechcený mimovoľný únik moču, spôsobený stratou schopnosti vôľovo zadržiavať moč. Aké sú možnosti liečby?