Ahojte, ide o to že som dosť vyťažená školou, prácou a tak a nemám čas ani chuť na nejaký sladký vzťah s tým, že mi potom bude vyčítať, že s ním skoro nie som .. a preto by som chcela chlapa hlavne na sex, pretože už som veľmi veľmi dlho s nikým nebola .. aj kvôli tomu, že sa mi predtým stala jedna nepekná vec s jedným chlapom .. ale to je už jedno. Ide o môjho spolubývajúceho a pre mňa by to bolo úplne perfektné, keby sme boli takto spolu, ale vôbec neviem ako mu niečo také povedať alebo čo robiť aby mu to došlo alebo tak podobne a nevyzerať ako nejaká k*rva... viete mi poradiť? Je trochu starší ako ja, tak mám pocit, že sám nevie či si môže ku mne niečo dovoliť alebo nie.. alebo sa mu vôbec nepáčim .. neviem, ale toho sa tiež bojím, že ma pošle niekam a potom by to bolo veľmi divné...
Ako povedať chlapovi, že s ním chcem sex?
Filip TT :D drsny rozchod :D
1. Zmena skoly
2. Odisla studovat do prahy
3. Odisla pracovat do ineho mesta
Drsnee masaker, pamatam si este nie tie rozchody.
S sme vtipkovali ze ako to bude v prahe na intrakoch alebo ze bolo v niecom zmysle ze tak pekne sme si to tu uz zariadili :D
S 1. sme este trosku zaspominali cez prazdniny na stare casy ale inak vacsinou sa kazdy posunul niekam inam, ci uz karierne alebo vo vztahu. Bolo to pekna etapa zivota :) ale boli to vsetko len kamaratstva a teda bolo jasne ze to raz skonci.
No a poviem ti ze normalne tym slecnam pukli srdcia :D Ale asi len v tvojich predstavach. Jasne ze sme sa nemilovali. Mali sme sa radi. Ved o tom cely cas vravim :D. Ty si volajaky zaslepeny alebo co.
Celkovo najviac nam bolo asi luto toho doberania sa navzajom a kamaratskeho vztahu, lebo na nete ked obcas napises to nie je take ako ked haluzis normalne kazdy den. Teraz si uz ani nepiseme, nejako stagnovalo a kazdy ma svoj zivot. A vobec by sme nemali problem ist na kavu, kedze vsetko to bolo v dobrom, ale tentokrat uz len na tu kavu, ako vravim kazdy uz ma svoj zivot :).
Tiez si myslim, ze slecna si nieco nahovara a uz len fakt, ze sa boji, ze bude kurva, vravi za vsetko. Ak mas strach, co si o tebe pomysli, zalezi ti na nom a po sexe sa nanho isto namotas.
Vyspat sa s nim mozes, ak on bude suhlasit. Na druhej strane, ak mas taketo pochybnosti, tak by som to nerobila ale ak ta to tak velmi tlaci, ze ti chyba blizky clovek, lebo o toto tu ide, nie o nadrzanost, tak to urob, budes mat skusenost. A chyby neexistuju, vsetci sa ucime, urob podla seba a konieckoncov aj si podla seba urobis, je jedno, co ti tu kto pise. Len ako bolo spomenute, davaj bacha na pohlavne choroby.
Good luck!
Prezyvka pozri co si napisal o 13:29.
To si potvrdil, co sa tu v tych "filozofiach" hovorilo: ze to vytvara zdanie vztahu a tie dievcata to nakoniec museli citit ako rozchod. Dost drsny rozchod, lebo si uvedomili, ze si ich NIKDY nemiloval.
Filip TT myslim ze vasa filozofia prave zlyhala :D
Ok, nechajme to.
Filip TT - neurazil som sa ja len podrypavam :D
By som povedal ze to bolo skor kvoli tomu ze naco spat s niekym inym ked doma to mas s niekym kto sa ti paci, je ti s nim fajn, nemusis ho nejako balit. A podobne to bolo na druhej strane. Presne to som tu vravel skor, win win. Tam vobec neslo o to ze teraz som si dal dohlavy ze teraz nemozem s nikym inym spat. Skor nebol dovod s niekym inym spat. Lebo preco?
Tam islo o to ze proste sme kamarati, je nam spolu fajn, sex je tiez fajn, tak preco ho hladat inde ked ho mozme mat spolu?
Ale rozhodne tam napriklad nebol taky prvok ako teraz s mojou snubenicou ze proste planujeme buducnost a je to medzi nami ine, viac do hlbky.
Prezyvka005 - ak si mal v hlave ze "nebudem spat s nikym inym, lebo spim s x" tak si mal voci x zavazok.
A co si sa urazil? Ved to je uplne normalna vec, ze ked si predefinujes sex na nezavazne "prijemne odreagovanie" tak potom ma u teba len tento vyznam a nijak inak ho neprezivas. ....alebo nas zavadzas.
chlapovi takuto veci treba povedat na rovinu :)
Filip TT aha hmm no tak potom sme to mali v pohode, nakolko sme nespali s nikym inym pocas toho obdobia.. cize sme mali vlastne vztah? :D
Filip mimochodom srdce je len sval a tie veci sa deju v mozgu. Vsetci dobre vieme ze srdce ti mozu transplantovat a veruze nepoberies veci z ineho cloveka. Ale chaapem kam tyym paaaaan mieri .. bla bla.