Ahojte, ide o to že som dosť vyťažená školou, prácou a tak a nemám čas ani chuť na nejaký sladký vzťah s tým, že mi potom bude vyčítať, že s ním skoro nie som .. a preto by som chcela chlapa hlavne na sex, pretože už som veľmi veľmi dlho s nikým nebola .. aj kvôli tomu, že sa mi predtým stala jedna nepekná vec s jedným chlapom .. ale to je už jedno. Ide o môjho spolubývajúceho a pre mňa by to bolo úplne perfektné, keby sme boli takto spolu, ale vôbec neviem ako mu niečo také povedať alebo čo robiť aby mu to došlo alebo tak podobne a nevyzerať ako nejaká k*rva... viete mi poradiť? Je trochu starší ako ja, tak mám pocit, že sám nevie či si môže ku mne niečo dovoliť alebo nie.. alebo sa mu vôbec nepáčim .. neviem, ale toho sa tiež bojím, že ma pošle niekam a potom by to bolo veľmi divné...
Ako povedať chlapovi, že s ním chcem sex?
Anjelik, Sejla a Prezyvka sa zacali ako prvy navazat do prispevkov tych, ktori jej radili na zaklade jej pochybnosti uvazovat o moznych nasledkoch jej konania skor nez nastanu, no a so svojou liberalnou ideou nezavazneho sexu arogantne vystupili proti inym. Asi povazovali svoj pristup za najspravnejsi. Padli tu slova ako moralizovanie, zbytocne filozofovanie atd.
Cize asi tak anjelik :P Opacne vam to uz nevonia vsak? Kazdy si zije ako chce a ako vie. Mna osobne to vobec nezaujima.
No ja teda neviem, že by som bola jedovatá. Mne osobne prišlo milé čítať o zážitkoch Prezývkovej mladosti. :o) Isto zábavnejšie ako nejaké urážky a blbé narážky a navážanie sa do druhých. To nie je práve obohacujúce a nijak to nesvedčí o múdrosti, tolerancii a chápaní. (konštatujem to bez nejakého jedu, prostý fakt, to len na upresnenie)
Mesačný princ zdover sa nam :D
Slobodna skoda, zasmiali by sme sa, poplakali, vies jak nie rosamunde slobodna pilcherova :D ale ked nie tak nie.
Iste uz len hyenam, ktore prekrutia kazde moje slovo sa budem zdoverovat :) inak ani nemam s cim, ja si tu z tohto tu totiz nerobim dennicek zazitkov z mladosti ako ty Prezyvka :D
Slobodna jaaj a ja som myslel ze spominas niekoho blizkeho, manzela alebo tak :D ale tam bude asi iny probem, ved kludne zdover sa nam :) My sme narozdiel od tvojich kamaratov uprimny :)
Pochybuj, ja som jej napisala len to, co aj diviak, ale presukany mozog asi nedokaze vnimat suvislosti. Vsak nech si kazdy suka s kym chce, ale ked pochybuje, tak na to asi nema a preto by mala rozmyslat vopred nad moznymi nasledkami. Rozmyslat neznamena filozofovat. Vsak si ty, anjelik a sejla zalozte nejaku sektu nezavazneho sexu bez rozmyslania ;) a neotravujte s tym inych.
Slobodna haha :D no to teda pochybujem, to bolo teda velmi silno subjektivne hodnotenie :D
Teba sa tiez nikto nepyta a furt sa mi pchas do cesty anjelik, hoci si nepochopila, ze ja ked ta vidim, len prevraciam oci :) mala by si sa naucit odosobnit od svojich vlastnych jedov.