Ako povedať chlapovi, že s ním chcem sex?

Príspevok v téme: Ako povedať chlapovi, že s ním chcem sex?
Andrejka87

Ahojte, ide o to že som dosť vyťažená školou, prácou a tak a nemám čas ani chuť na nejaký sladký vzťah s tým, že mi potom bude vyčítať, že s ním skoro nie som .. a preto by som chcela chlapa hlavne na sex, pretože už som veľmi veľmi dlho s nikým nebola .. aj kvôli tomu, že sa mi predtým stala jedna nepekná vec s jedným chlapom .. ale to je už jedno. Ide o môjho spolubývajúceho a pre mňa by to bolo úplne perfektné, keby sme boli takto spolu, ale vôbec neviem ako mu niečo také povedať alebo čo robiť aby mu to došlo alebo tak podobne a nevyzerať ako nejaká k*rva... viete mi poradiť? Je trochu starší ako ja, tak mám pocit, že sám nevie či si môže ku mne niečo dovoliť alebo nie.. alebo sa mu vôbec nepáčim .. neviem, ale toho sa tiež bojím, že ma pošle niekam a potom by to bolo veľmi divné...

Fleur-de-lis

ja si nemyslím, že ženy sú bezmocne ovládané hormónmi. Ale kto si myslí, že takýto sex na ňom nezanechá následky je podľa mňa zaslepený... Nemusí sa zaľúbiť. Možno len bude prežívať určitú závislosť, každopádne prázdnotu.

Ja neviem, ale nechceš od života viac? Píšeš, že vzťah teraz ani riešiť nechceš. Si zrejme zranená a asi nešťastná. Ale chceš to spraviť ešte horším? Ja neviem ale ten dôvod, že potrebujem sex - čo sme zvieratká? Pokiaľ sa nejak vedome vzrušuješ (filmy, knihy, časopisy, predstavy...) tak je to pochopiteľné, že máš pocit, že ho potrebuješ. Prosto si tým "štartuješ motor". Pokiaľ sa ale vedome nevzrušuješ a nevybudovala si si závislosť na sexe, tak by telo nemalo mať žiaden problém s tým, že sex nemáš.

Je to samozrejme tvoje rozhodnutie. Ja osobne len nechápem, prečo si ľudia sami takto komplikujú život, prečo niekedy nenájdu viac odvahy, rozumu a túžby po živote, ktorý ich naplní.

No neviem, ale tak snáď si budeš dostatočne vedomá toho čo robíš.

Prajem ti múdrosť, rozvahu a odvahu...

Inak, je mi smutno z toho postoja, že takto využívať človeka je ok...

adr1a

Mesacny princ. To ze sa nieco deje u "90-95%" a ty patris k tomu ostatku, este neznamena, ze to tak nieje. Uz z tvojho pisania tu je zrejme, ze si proste "INY". Nepisem divny. Ale iny. To vsak neznamena, ze sa ini mylia. Proste patris k mensine. Uprimne. Kolko je takych muzov co by to na tvojom mieste uhrali 2r spavat v jednej posteli s cudzou zenou (mozno vekom blizka, nie skareda ai) a o nic sa nepokusit?

Mesačný princ

Sejla - ja som nebol vychovávaný k tomu, aby som potláčal svoje emócie. Mal by som to robiť?

Opäť jeden čiernobiely pohľad.

Inak neviem kto tu písal, že je automatické ak býva muž a žena spolu, že sa medzi nimi musí zákonite niečo stať. Ja som dokonca spával s kamarátkou v jednej posteli 2 roky a k ničomu nedošlo. Nie vždy je to o zajačikoch či veveričkách!

Slobodna

Trosku logiky. Cize muz sa nema hrat na muza a zena na zenu :)

Tvoje predstavy o vychove muzov a zien su predsudky Sejla. Poznam mnohych, ktori tak vychovavani nie su, neboli a stale su muzmi a zeny zenami.

Kopa je kolko? 3-4? :)

To nie je mytus, predsudky, vychova, staci trosku aj citat kolko takych skusenosti, pribehov sa opakuje napr.aj tu. A bola ich viac nez kopa.

Dobre jezibaby, idem spat ;)

Sejla

kde som pisala o tom, ze muzi by mali hrat zenske role a zeny muzske?? Ja som pisala o tom, ze nikto by sa nemal na nic hrat v zaujme toho, aby vyhovel niekomu, kto mu chce diktovat co je jeho prirodzena muzskost/zenskost.

Muzi sa odmalicka vychovavaju k tomu, aby potlacali svoje city a zeny aby same seba vnimali ako citmi zmietane obete. Ja osobne som videla kopu muzov, ktori neoddeluju sex od citov - a patria k nim aj ti, ktori sa o zene, s ktorou mali sex vyjadruju negativne. A videla som kopu zien, ktore si zamienali svoj sexualny chtic s laskou, aby vyhoveli tomu, k comu boli vychovavane. Toto sa mi nezda zdrave.

anjelik *

Ty si to asi inak pochopila. Nešlo o žiadnu zámenu mužských a ženských rolí, ale o násilné vtláčanie nejakej predstavy. že to má byť takto a takto a nikdy inak. Slečna nie je stroj, má svoje pocity. S tým súhlasím...ale práve ten pocit rozhoduje o tom, aký vzťah momentálne chce. Intimita nutne neznamená cit. Rozhodne nie pre každého. Cit je až dlhodobo trvajúca emócia. A ty nie si najmúdrejšia a nezažila si všetko, aby si mohla tvrdiť, že medzi nimi vzťah nevznikne. Že je to utópia. :o)

Slobodna

Tebe sa pacil a mne nie, no a co teraz.

Zena v muzskej roli je feministka a muzatka.

Slecna nie je obet, ale ani stroj.

Sex je zaroven aj intimita a intimita su uz city.

To ostatne je len utopia.