Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som maličká a trápim sa

Príspevok v téme: Som maličká a trápim sa
prcek17

Ahojte, už s nadpisu je zrejme o čo ide. Som maličká.

Mám 17 rokov a meriam 152 cm. Tipujem, že pri veľmi veľkom šťastí podrastiem 1 cm, veľmi tomu však neverím. Rodičia nie sú extra vysoký otec meria 174 a mama 163.

Pri svojich spolužiačkach aj kamarátkach vyzerám smiešne ako ich mladšia sestra. To ani nehovorím o chalanoch. Keď sme s kamarátkami von, hneď je o nich záujem, chalani ich volajú tancovať, ja vždy ostanem sedieť a strážiť veci lebo o mňa nikto nezakopne.

Raz na diskotéke sa jeden chalan pýtal kamošky, ktorá z jej kamošiek musela prísť s maličkou sestrou. Od vtedy, vždy keď na mňa niekto pozrie a smeje sa (a to si ma možno ani nevšimne, a smeje sa na niečom úplne inom) chytí ma depka.

Neexistuje deň aby niekto nepodotkol moju výšku (samozrejme smejme sa všetci spolužiaci lebo ona je maličká, ona je liliputánka, tá čo určite nakupuje detské oblečenie,...).

Je mi z toho nanič a kvôli tejto výške nenávidím svoj život. Nevidím na tom nič pozitívne.

Filip TT

mnaukac: pochádzam síce z Trnavy, ale nebývam tam, ani som tam nechodil do školy. Bol aj v Trnave učiteľ, čo mal túto prúpovídku?

DontWorry

Netrap sa tym, uplne zbytocne to riesis a je lepsie ak najdes v tom pozitiva :) byt nizka nie je vada a ani nic zle na tom nevidim. Su aj vysoki aj nizki..kazdy sme nejaky. Nizke zeny stale maju viac vyhod ako vysoke. Viac by ta trapilo mat 175 cm a viac. Take zeny musia zvazovat aj velkost opatku, musia si hladat vysokych muzov aby sa pri nizkych necitili zle. Nakup oblecenia hlavne nohavic maju tiez tazsi. Ty presne..mozes aj na detskom, opätky ake chces a muza nizsieho nenajdes..a ak budes spokojna sama so sebou tak budes sa pacit aj chlapcom :) pozitivne usmiate vyrovnane baby su pritazlive. Vezmi si tie slova k srdcu a neporovnavaj sa s kamoskami!

Snubenica02

Ahoj, musim suhlasit so vsetkymi nazormi, co tu su. Tiez som nizka, mala som sice 159 cm, ale - bacha na to - ked som sa vyhladovala, este viac som sa "scvrkla" a teraz radsej ani nechcem vediet, kolko mam. Stvalo ma to dovtedy, kym som bola na zakladke a na telesnej som vzdy stala na konci radu, potom to bolo kazdemu, i mne, jedno. Viac-menej, pretoze mi tipuju menej rokov, ale teraz este menej, lebo som hrozne chuda. Mam 24 a vyzeram ako decko a ano, toto ma serie. Ale nie kvoli vyske, kvoli hmotnosti.
Mozem sa spytat, kolko vazis?
Napokon to nikomu prekazat nebude, ani chalanom, a okrem toho este vzdy existuju podpatky, hoci ich kvoli zdraviu noh neodporucam a sama ich nenosim. Aj na svadbu by som volila balerinky :D

Bubu**

Ahoj, ja som tiež celý život trpela posmeškami z mojej výšky. Vždy som stála na konci radu a tiež si pekní chalani radšej vyberali vyššie baby. Dokonca aj chalani s ktorými som chodila mi pripomínali "aká som maličká". Vtedy som si povedala, že ostanem iba s takým človekom, ktorý nebude mať problém s mojou výškou.... A pozri sa - vydala som sa za úžasného chlapa, ktorý mi nikdy v živote nepovedal poznámku na moju výšku. A svadba bola super, lebo som mala 12 cm opätky a stále som bola od neho nižšia. Vtedy sme si obaja povedali, že aká je super moja výška.

Samozrejme aj dnes sa ešte stane, že má niekto blbé poznámky na moju výšku, ale nemusí ma nikto z nich zaujímať, lebo ja už mám to čo som hľadala.

A ešte niečo - poznám chalana čo meria 205 cm a tiež všade kam príde povedia: "bože vy ste vysoký, neudierate si hlavu o zárubne?" a môžem povedať, že mu to tiež dosť vadí.

Výška sa ovplyvniť nedá - iba tvoj postoj k nej.

rty

Ahoj, neboj nic, puberta ta prejde, a uz ta taketo pre teba problemi nebudu trapit :P mne osobne sa baby tvojej vysky pacia:P a vyssie by som nijak neuprednostnoval. To skor 150 cm chlap by bol v keli... ale zaujimalo by ma, su ti simpaticky 160cm chalani?

Filip TT

Čo poznám malé ženy, tak sú obvykle plné energie, majú iskru, len to tak okolo nich lieta. Nikto by si ich nedovolil prehliadnuť. Jeden náš učiteľ hovorieval: malá - jedovatá. Ale to hovoril v dobrom malým spolužiačkam. :)

xen

geri halivel
kaily minok
olsenky sestry
gilian anderson
shanon doherty
a ine americke herecky a spevacky su rovnako male alebo podobne nizke.
chod do usa tam sa stratis v dave tolko vyskovo rozdielnych ludi tam je a neriesia to