Som maličká a trápim sa

Príspevok v téme: Som maličká a trápim sa
prcek17

Ahojte, už s nadpisu je zrejme o čo ide. Som maličká.

Mám 17 rokov a meriam 152 cm. Tipujem, že pri veľmi veľkom šťastí podrastiem 1 cm, veľmi tomu však neverím. Rodičia nie sú extra vysoký otec meria 174 a mama 163.

Pri svojich spolužiačkach aj kamarátkach vyzerám smiešne ako ich mladšia sestra. To ani nehovorím o chalanoch. Keď sme s kamarátkami von, hneď je o nich záujem, chalani ich volajú tancovať, ja vždy ostanem sedieť a strážiť veci lebo o mňa nikto nezakopne.

Raz na diskotéke sa jeden chalan pýtal kamošky, ktorá z jej kamošiek musela prísť s maličkou sestrou. Od vtedy, vždy keď na mňa niekto pozrie a smeje sa (a to si ma možno ani nevšimne, a smeje sa na niečom úplne inom) chytí ma depka.

Neexistuje deň aby niekto nepodotkol moju výšku (samozrejme smejme sa všetci spolužiaci lebo ona je maličká, ona je liliputánka, tá čo určite nakupuje detské oblečenie,...).

Je mi z toho nanič a kvôli tejto výške nenávidím svoj život. Nevidím na tom nič pozitívne.

Annamária123

:) Taká Madona má tiež vraj okolo 155 centi a Kylie Minoque podobne :)

Ja mám 158 a skôr mi to vždy vysoké ženy závideli. Často som sa -ešte keď sme ako slobodné šestnástky chodili na diskotéky - stretla s tým, že tebe je hej, môžeš mať akého chceš, aj nižšieho aj vysokého...Keď je chalanovi baba pod pazuchu, nevarvím, nevyzerá to už tak dobre, ale keď je tak primerane menšia, náhodou to vyzerá pekne. Môj manžel ma volal Chrústik, on meria okolo 178 cm.

Teraz mám priateľ, ktorý meria 193 centi :)
Tiež mi sem tam povie drobec ale to len z lásky a parááda, nosím pekne vysoké opätky a furt som o hlavu nižšia. A som si istá, že aj kvôli nižšej postave mi často hádajú o 5-6 rokov menej. Proste ja som maximálne spokojná. Ideál :)

Viem, že teraz v tom vidíš životný problém, ale pamätaj si, možno to niektoré žirafy nikdy nepriznajú, ale ver, že nejedna z nich by radšej bola nižšia.

Veď keď sa len pozrieš na baby 180 a viac - nikdy to nevyzerá tak šikovne. Iná chôdza, iný vzhľad.

Samozrejme sa teraz nechcem dotknúť žiadne vysokej dievčiny, každému sa páči niečo iné. Chcem len, aby si si uvedomila, že aj malá postava (ak nie je nejaká príliš obézna, silná) má svoje výhody. Raz na to prídeš.

Twinklestar

Ahoj Prcek,
normalne sem nepisem ale toto mi nedalo.
Ja som bola stale vsade najmensia a vsetci ma cely zivot volali ,,Malá''. Aj pred tridsiatkou :-} To som vsak zatrhla, ked som otehotnela. Nemoze sa predsa matka mojho dietata volat ,,malá''Byt maly ma vela vyhod. Mozes si nakupovat saty v detskom oddeleni aj po tridsiatke za polovicne ceny, keby si nahodou nieco vyparatila tak sa raz dva stratíš v dave, všade sa všuchneš, všde sa zmestíš. Na sedačke v autobuse sa poskladáš a elegantne sa tam vyspíš. Zmestíš sa aj do šuflíka. Ušporíš aj na jedle. Každy chlap pre teba bude ,,vysoky a zdatny\" aj keby mal 160 cm. Ked budes mat dceru, tak po nej budes vediet zdedit vynosene šaty už ked bude tretiačka. Pozri sa na slavnych a charismatickych ludi ako Napoleon ci Madonna. Vedci potvrdili, ze nizky ludia maju dlhsi zivot a su vseobecne inteligentnejsi { tam sa vsak reba dopracovat aj inak} Treba hlavne zdravo zit, lebo nizki ludia maju vacsiu pravdepodobnost na srdcovo-cievne choroby, neustale sa vzdelavat, aby clovek nebol hlupy, ked uz je aj nizky, to by bolo privela. Hahaha...Ked raz budes velka a budes uspesna, bohata a stastna, tak Ta ani nenapadne sa zatazovat s takymi somarinami kto je aky vysoky, lebo budes riesit politicke, ekonomicke, financne, vztahove a zdravotne otazky. A este jedna pozitivna vec na koniec, ja som narastla asi 5 cm ked som mala 21 alebo 23 rokov!!! HAWK

Avrilka

Avril Lavigne ma 30 rokov a 155 cm :D a trapi sa tym? Vie zaujat inymi vecami (peknou tvarou, vlasmi, talentom,...)