Silikónové implantáty

Príspevok v téme: Silikónové implantáty
Ninus1515

Ahojte žienky ,chcem sa opýtať pár otázok ....Moje prsia boli vzdy take pekne pevne trojky ,za posledny rok som schudla ,pribrala ,opäť schudla a tak ďalej ...Mam pocit ,že trošku stratili na pevnosti aj veľkosti ...Rozhodla som sa preto pre implantáty ,nad ktorymi som nikdy predtym nepremýšlala ....chcem ich opäť trošku spevnit ...Chcem sa opytat kolko Vám zhruba trvalo hojenie,lebo u každého je to individuálne ,pripadne negativa a ktorú kliniku by ste mi vedeli odporučiť ...dakujem a prajem pekny dnik :)

rastlinocka

Augusta citim sa uz lepsie, bolesti boli najma prvy den, ale kazdym dnom je to lepsie a lepsie. Telo si musi na implantaty zvyknut. Ale nemusela som si dat ani tabletku ani nic. Ako ti aj freduska pise da sa to zvladnut uz som mala aj horsie bolesti :) moncisko tak vyhybam sa takym veciam kde by som sa mala nejako velmi namahat alebo nieco tazke zdvihat. Pooperacnu? to sa uvidi aj podla hojenia.

freduska55

augusta vacsina zien ma bolesti je to normalne, ale co mam zname tak hovorili ze sa to v pohode da zvladnut, ze porod bol horsi :) cize tak nejak.. a ked nahodou boli bolesti silnejsie tak predsa su aj tabletky proti bolesti aj ked tie malokedy myslim, ze si zena da..predsa mame vyssi prach bolesti ako chlapi.

freduska55

ahojte ja tiez uz mam termin na svoje nove prsia. Citala som ze ste pisali ze ste sa dlho odhodlavali a vahali. Tam niet nad cim vahat bud pekne prsia chcete alebo nie :) ina moznost nie je.

moncisko

to je super ze vsetko dopadlo bez problemov. Asi bude teraz velmi podstatne aby si oddychovala a nejako moc sa nenamahala, ze? Ale to zvladnes. Aky cas budes musiet mat pooperacnu?

rastlinocka

Pekny vecer babeny :) ano, uz to mam za sebou. Chcela som sa ozvat aj skor ale chcela som tie prve dni co najviac oddychovat a uzivat si klud. Zakrok dopadol fajn bez akychkolvek komplikacii. Uz len dufam ze hojenie bude tiez bezproblemove a coskoro budem moct pooperacnu podprsenku nahradit vystrihom.. :)

augusta

toto!! teraz ma velmi malo tiez pekne prsia. A ja by som chcela patrit k tym co maju a som naozaj ochotna pre to urobil cokolvek :) hlavne aby vyzerali dobre a aby nenastali nejake komplikacie.

slnko31

augusta tym si mozes byt ista, ze v tom nebudes sama :-) ja som sa obavala ako ma okolie s novymi prsiami prijme. Ako sa budu na mna pozerat ked kojim. Ale dnes je mi to naozaj srdecne jedno. Podstatne je pre mna ze mozem kojit a ze mam nadherne prsia, ktora nema len tak hociktora zena :)

tojejedno

davala som si anatomicke. Vobec :-) vyzeraju ako prirodzene, pokial sa niekto neopyta tak ani nehovorim, ze nie su moje. Jasne je to prve miesto kam padnu chlapom oci, ale tu ani tak nejde o chlapov ako o to aby sa zena citila zenou, dobre a pritazlivo. Rastlinocka tesim sa s tebou!!!

augusta

presne to som mala na mysli, ci moze v pohode kojit, ci sa jej tvori mlieko apod :-) ale tak to ste ma potesili, ze s tym nie je problem. Zvazujem, ze pojdem na zvacsenie, len som nevedela, ci je vhodne ho podstupit teraz, ked este neviem ako to bude v buducnosti s detmi. Slnko31 aspon v tom nebudem sama keby nieco :) Rastlinocka uz to mas za sebou? som zvedava na pocity.