Ketonova dieta

laurittko

nepoznám uto dietu. Vždy ked som chcela schudnut, tak som športovala, brala protein www.brainmarket.sk na nabratie svalov a tuk som premenila na svaly. Vahovo som na tom bola rovnako ovšem objemovo som bola menšia

Dudka6

Ako ste dopadli prosím ? Ja zvažujem ketónovú diétu s www.ketodiet.sk - neskúšali ste ? Kamoškina kamoška tvrdí, že je to zázrak

GOING

Ak sa človek pre diétu rozhodne nejde tu o cenu potravín ale presnosť ich obsahu uvedeného výrobcom na obale.

Pri bielkovinovej diéte je dôležité sledovať aj príjem minerálov, ktoré sú hnacím motorom metabolizmu aminokyselín. Pri ich nedostatku vznikajú tzv. patogénne bielkoviny, ktoré sa ukladajú. Pri dlhotrvajúcej diéte býva zaťažená pečeň.

Pri tejto diéte môže klesať hladina cukru v krvi na cca. 3,7 čo má vplyv aj na metabolizmus mozgu.

verteneverte

proteínová dieta nie je nič viac, ako usmerňovanie príjmu určitého druhu potravín na úkor iného. Produkty v obchodoch sú často zbytočne drahé, ako sa píše aj tu www.zzz.sk . Odporúčam naštuovať si princíp fungovania ketozy a potom si ísť nakúpiť do obchdu vhodné potraviny. je to celkom lacné riešenie

Lujzicka753

Funguje ! určite s ňou v prípade že presne dodržiavať ketofit pravidlá schudneš ...kolegyne v práci dali mínus 8-9 kíl za tri mesiace...

ponikk

A, čo som si pozeral túto tarinu diétu a konkrétnu stránku, tieto produkty majú oveľa menej sacharidov ako ostatné s ktorými som sa stretol. Každopádne, možno to vôbec nie je zlé.

ponikk

Ako povedala tara123, nikoho som zdiskreditovať nechcel. Človek nemôže vedieť aký titul má človek, s ktorým diskutuje, nikto nie je vševediaci. Snažil som sa len vyjadriť nestranný názor na tarinu otázku a túto diskusiu. Myslím si, že ak chce do diéty ísť, mala by konať podľa vlastného rozhodnutia. Každopádne, tara123, verím, že výsledky na sebe uvidíš.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.