Koniec mileneckemu vztahu

Príspevok v téme: Koniec mileneckemu vztahu
luciy

Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((

{}

Filip, na to, ze si zenaty tu travis dost casu. Nemyslis, ze je nevhodne vyhladavat a inklinovat k odkopnutym babam ? Otazny je potom tvoj zamer a tvoja empatia.

sewie

{} vyjadrujes sa ako male dieta, ludi ako ja ci anjelik nepochopis.

mimochodom, uz davno som nemala stalkera:D nie ze by som po nom tuzila, ale istym sposobom je to lichotive, silne hlasy maju aj svojich odporcov...

prajem ti nech najdes harmoniu v dusi, ocividne ta nieco velmi trapi...
ale to je na dlho a ...tato tema patri Luciy

sewie

{} ?!?! ty mas sledujes alebo co?!
asi nie dost pozorne...resp. urcite nie dost pozorne...
odpustam ti tvoje osocovanie a nepravdive sudy, tvoje komentare ublizuju a su daleko od pravdy...ale odpustam ti

{}

Neriadim. Si uvedom, ze svojimi radami mozes ludom aj ublizovat. Filip ustupil, lebo ho dve jezibaby zahnali do kuta. Najprv pomoz sebe, potom mozes pomoct inym. Aj tebe chyba empatia. Preto inklinujes k anjelikovy. Tvoj problem je, ze nenavidis muzov, pohras sa a zahodis. Asi to ma pricinu v tom pokuse o znasilnenie.

sewie

luciy, neboj, to je normalne, sme inteligentni ludia (vacsinou:D) a veci si vysvetlime, ako to prave rozumne urobil Filip:)

{} -co odpovedat cloveku s takouto prezyvkou:D...o mne a mojom randiacom zivote mas len male utrzky. nevynasaj sudy o ludoch ktorych nepoznas, ak su moje rady podla teba neuzitocne,tak sa nimi neriad.

luciy

Mrzi ma, ze moj pribeh tu vyvolal taketo neprijemne konflikty. Len som chcela pomoct, ako dalej. Lebo lahke to nieje, nic viac. A vazim si skusenost a slova kazdeho z vas.

{}

Sewie, mala by si si riesit svoje problemy s muzmi. Niekto, kto s nimi ma velky problem a nevie si ziadneho najst, nemoze inym radit ohladom vztahov. Detto anjelik.

Filip TT

sewie,
Tvoj príspevok, na ktorý som tu upozornil sa mi veľmi páči a musím sa priznať, že toto nie je prvý krát, čo som to urobil. Ak máš voči tomu výhradu, prepáč, neurobím tak viac.

Ten príspevok je pre mňa jeden z najhodnotnejších a najkrajších, aké som na tomto fóre čítal. Jednak obdivujem ako je napísaný - dynamika, štruktúra a hlavne veľmi presvedčivé vyjadrenie vlastných pocitov. Empatia so zakladateľkou témy je až dojímavá. No a potom obsah - ale to by už bolo na dlho.

Celkovo píšeš dobre a patríš k tým prispievateľom, ktorých príspevky sledujem. Stotžňujem sa aj s tým ako si to zhrnula tu teraz. Dodám len, že Lucyi bola v piatok 7 dní po rozchode, ak sa nemýlim.

Čo sa týka anjelika, nikdy som netvrdil, že je arogantná a neempatická - na to si dávam pozor. V reálnom živote predpokladám, že taká nie je. Chcel som jej len vysvetliť, prečo tak pôsobia jej príspevky - podľa mňa. A áno, s tými teóriami chodí na trh úplne nezničiteľne, to uznávam. :) A ja som si už na to zvykol.