Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
Poradila by som ti jedno kaderníctvo v TT, len neviem či to tu môžem písať.
V Karlovej Vsi - kadernictvo Milan. Roky som tam chodila a teraz toto. Nikomu som este nevidela horsie vlasy ako mam ja teraz a stale to len upada. To som od skolky nosila krasne vlasy po pas
Luciy a v ktorom kaderníctve ti to spravili?
uplne mi ich spalil..na pohlad seno a na dotyk ako keby v nich mam dve kila laku a to uz aj po umyti. Zufalstvo uplne. Beham uz 3 mes.po kadernictvach a kazdy len ze boze...predaju mi kozmetiku za stovky eur a nic sa nezlepsi
Luciy, a co ti prebohy vytvorili s vlasmi? urcite je nejaky kadernik co by vedl pomoct!
Filip ( O, L, F ) co bude dalej ?
{} - Lucyi je práve na dobrej ceste, keď si si nevšimol a má podporu fóra, aby mala silu sa tam nevrátiť.
Kasli na neho,aj keby sa rozviedol...ked svoju zenu podvadza s tebou...myslis ze by potom nepodvadzal teba s dalsou...? Okrem je tolko slobodnych chlapov...len baby su slepe a hladaju dokonaleho...ci sa chces schovavat aj s nim pred svetom aby ho nahodou niekto nevidel s tebou!!! Vyraz si s nejakym chlapom von...ako sa da zamilovat tak sa da aj odmilovat...
Filip, mne pomaha tato slovna moralna podpora. Ked do mna vojde ten stav, ze si ho zacnem pred sebou ospravedlnovat a mam chut vratit sa do starych kolaji, citam si toto forum dokola a dokola a zas to prejde. Takze za toto vam dakujem!
Tiez zbieras anjelik po niekom iba omrvinky. Pomahat zene, ktora spavala 2 roky so zenatym muzom a cakala viac, ktora tvrdi, ze jeho zena tym nijako netrpela, len ona je tu jedina chuderka a citat kazdy den, ci bola schopna sa ist od velkeho zialu za tym, co nedostala, vobec vycikat ... Hmmm