Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
Filip, presne takto si to pocasie predstavujem
sewie moje to vobec neustali.. ja som mala vzdy jemne vlasy, ale elasticke a hydratovane a teraz no to je priserne. Tolko eur som dala za kozmetiku a kury ze by som mohla lezat tyzden v karibiku..a nic..
Počasie vyzera byt dnes celkom optimalne Luciy, ci? :)
joj, to sa aj mne podarilo takto si znicit vlasy:/ ale moje su dost odolne takze napriek hroznym experimentom sa z tho dostali rychlo...no nic-balzamy ako som spominala, pit hodne vody , jest vela vitaminov, zdravu stravua vlasy sa zas pozbieraju. vyhybaj sa zehlickam, kulmam, fenom, lakom na vlasy, umyvaj vlasy len v studenet vode, nepozivaj frote uteraky-ale bavlene(alebo ster tricka)...ak mas vlasy suche, mozes do nich kazdy den namiesto gelu, laku , vosku vtierat trochu kokosoveho oleja-vyzivy a nenici!
dal mi farbu a melir a na to zas farbu a melir a takto dopadli..a odrasty tiez uplne k nicomu..
luciy a co sa snazil? trvalu, melir ci?...obavam sa ze to bude chciet hodne trpezlivosti...rob si kazdy tyzden zabal-olivovy olej , zltko a trochu vody-pridaj aj kokosovy olej-ten je super...a nechaj na hlave aj niekolko hodin...umi-STUDENOU vodou(inak vajce uvaris a bude to smrdiet:D)...
Nájdeš ich aj na FB - MHair kadernícky salón. Popozeraj si to. Aj keď zázraky nikto nedokáže spraviť, ale mohli by ti tam dobre poradiť atď.
Tak prosim skus. Ja budem vdacna moc. Aj ked som uz uplne skepticka a myslim, ze ani svatena voda mi uz nepomoze
da sa tu napisat sukromna sprava?
Môžeš, bežne to tu robia.