Ahojte. Po dvoch rokoch som sa prd 3 dnami prestala ozyvat mojmu zenatemu milencovi, ktoreho milujem. Lenze jto nikam nevedie, lebo on stale nevie kedy co a ako..a nie je to tak lahke ako si ja predstavujem. Musim si zamykat tel.do skrine, aby som mu nenapisala, lebo nutkanie hroza. Ako prezit tieto dni? :-((
Koniec mileneckemu vztahu
Filip, ja som v PRG, ak by si Luciy chcela urobit vylet-velmi rada!:D tiez zrovna niecim prechadzam a samota mi nerobi dobre.
sewie, dostal som taky napad, ze ci by ste s kamoskami nevytiahli niekam von Luciy...
Ahoj sewie, som rad ze si tu.
neblbni, na vlasy sa dat capica, alebo si ich daj do copu...je milion super ucesov pri ktorych nevadi ani zla kvalita vlasov-pusti si youtube, experimentuj, prides aspon na ine myslienky...mne take somarinky niekedy pomahaju...nasla som kopec ucesov s retro-satkami :P
By si zas vypadla k tej kamoske?
Potrebujem uz vikend jak sol
Cele zle. S tym by sa malo nieco robit.
Hej, cely den som spala. Vecer som si aspon pizzu objednala, lebo ani jest mi neveze.
To nevyzera dobre. Vcerajsie volno tiez len na byte?
Robim tento tyzdn len do tretej, takze rovno na byt. Neviem sa donutit niekam si vyjst (ako som spominala, tak okrem ineho mam ten psychicky blok z vlasov)..pridem na byt, stiahnem zaluzie, pustim film, dam pyzamo a lezim..pospavam a zase kukam..a dokola