Zdravím,
chcela by som sa spýtať ľudí, ktorí majú akékoľvek psychické či neurologické problémy ako zvládajú svoje zamestnanie prípadne aké zamestnanie vlastne majú...
Mám na mysli problémy, ktoré priamo ovplyvňujú schopnosť vykonávať akúkoľvek prácu napr. tetánia, sociálna fóbia, panická porucha a pod. teda problémy pri ktorých človek nezvláda stres nakoľko dnes bohužiaľ každé zamestnanie doslova vyžaduje zvládať stresové situácie. Má vôbec taký človek možnosť nájsť si prácu, ktorú je schopný zvládať?
Ďakujem
Psychické problémy a zamestnanie
Ja svoje fobie a psychicke zataze zvladam tak,ze im celim. Proste viem,ze ma to nezabije tak idem proti nim. Stale si v hlave stlacam pomysleny gombik a zije sa mi potom lahsie. Aj to,ze pomaham ludom pomaha aj mne. Su to take vzajomne terapie. Vela krat sa bojim,ale uz menej. Som uz odvaznejsia,lebo som zistila,ze vsetko sa da ak sa nevzdavam. Ale aj tak idem radsej po schodoch ako do vytahu,kvoli mojej klaustrofobii :-)Ale k synovi na 10posch.musim ist vytahom,takze len zhlboka dycham a bojim sa a zase tomu celim. Proste zit sa musi a vsetko nas len posilnuje. A ty ako to mas? :-)
Treba zmeniť prostredie, lebo ti preskočí. Z extrému do extrému je najlepším riešením:-)