Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jedálniček?

Príspevok v téme: Jedálniček?
tothehell

Čo si myslíte o tomto?
R: 2x káva s mliekom
D: 2 ks ovocia
O: ovocný jogurt
Ol.: káva s mliekom a dva kusy ovocia
V: dva jogurty a káva 2v1
2.V: jogurt alebo vločky

Takto sa stravujem už 9 mesiacov, a viem že je to veľa, najmä sacharidov, aj že večer sa nemá toľko jesť, ale mne to takto chutí...nemôžem z toho pribrať časom?
Info: trpela som PPP veľa rokov...

odpovedam

jedalnicek hrozny. kde su proteiny a dobre tuky? navyse je toho strasne malo. a to, ze sa vecer nema tolko jest, je mytus. na case nezalezi. ja mam napr. najvacsie jedlo pred spankom.

lombardo1981

Kupodivu, ja abstinujem už 10 rokov a nepotrebujem sa pýtať, prečo to robia. Každá má vlastný dôvod... popieranie, nenávisť kontrola, ovládanie, pomsta... Dokonca som si dlhodobo prešla váhou, ktorú by aj baby držiace iba tzv. skrytú diétu nedokázali tolerovať a nieto ešte nejaká PPčkárka.

sewie

nie, lebo ja som sa rozhodla ze zdravie je prednejsie, vsetko je to o prioritach, ked sa chce, tak sa da...ja som sa vzdala vychudnuteho tela, vzdala som sa dokonca aj stihlosti, lebo pocas boja moje vyhladovane telo bralo jak po nebohom vsetko co som mu dala...ale ja som isla dalej lebo som vedela aky mam ciel pred sebou...a po case mi to telo vratilo spat...ziadna anorexia, ziadne tukove vankuse, a hlavne zdrava mysel...som stastna a spokojna s tym ako vyzeram...vsetko je to len o rozhodnuti...

Žužova

sewie ,tiež si trpela ppp a pýtaš sa prečo si to robíme ? ..ved potom to musiš vedieť najlepšie ,že prečo

sewie

si robis prdel?
Trpela si PPP? toto je "jedalnicek" anorekticky...
ah jaj dievcata, preco si to robite...ja som touto mrchou trpela tiez a som stastna ze som z toho vonku!

marika35

podla mna uplne zle stravovanie ... :( vidim ze maso vobec no nech tak mas ked nelubis ale kde je zelenina ? rano kava s mliekom 2x a to vsetko ?
nie je to blbost uz len na pohlad ?

vitavi

Nevidím tam žiadnu zeleninu, ani takmer žiadne polysacharidy, zato priveľa mliečneho i dosť ovocia, čo nie je dobré.
Pribrať by si mohla i nemusela, záleží na množstve, ale zdravie si isto pohoršíš.
Ješ veľa nasýtených tukov, tie by si mala nahradiť panenským olejom v malom množstve, alebo semienkami pridanými k zelenine.
Jedz celozrnné obilné kaše, placky, cestoviny, ktoré ti zastabilizujú hladinu cukru v krvi a dodajú potrebné B vitamíny a vlákninu.
A mliečne produkty vylúč, ak chceš, daj si raz za čas kúštik ryby.