Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Upchavanie ciev

Príspevok v téme: Upchavanie ciev
8lili88

Dobrý deň, mám známeho ktorému sa upchavaju cievy, jednu nohu mu už amputovali a hrozí mu že príde aj o druhú. Keďže o druhú nohu nechce prísť prestal chodiť ku doktorom, trpí doma silnými bolesťami, lieky od bolesti mu už nezaberaju.neviete o nejakom liecitelovy ktorý by mu dokázal pomôcť???

analyn

minuly rok v lete sa stretlo myslim ze 18? ludi. 2 aktivni fajciari, 3 byvali fajciari- viac ako 5 rokov bez cigarety, zvysok ludia, ktori nikdy v zivote nefajcili. Stretli sa v nemocnici na seminari, kde ich ucili ako zit po infarkte. Vsetcia boli po infarkte 3 az 5 tyzdnov.

majus1463

analyn,tiez sim myslim,ze tieto choroby su skor dedicnost,aj ked je pravda,ze fajcenie to este viac zhorsi. uzivam lecetin v prasku,a zo swnsonu som si objednala nejake veci.dakujem
:)

analyn

som fajciarka, nikdy v zivote som nemala zvyseny cholesterol, krv v poriadku, cievy tiez, tlak tiez, kardio tiez, pluca tiez. A to som uz babicka. Niekedy mam pocit, ze vplyv cigariet na zdravie cloveka sa precenuje. Co viem, aj v Cine, na Kaukaze, celkovo v Azii je vela fajciarov, a predca sa dozivaju vysokeho veku v zdravi. Neviem.

majus1463

lombardo,ja to viem,ale ,ale...no myslis,ze tie tri cigarety mozu az tak vela skodit?a to su slimky,s najnizsim obsahom..cholesterol,a ostatne vysledky mam stale dobre,akurat asi hustejsiu krv,hemoglobin az 156,pritom pijem vela tekutin,presnejsie vodu,caj nesladeny.

lombardo1981

Fajčenie naozaj nie je najlepšie. Nikotín dočasne zvyšuje tep i tlak, priamo zužuje cievy, trombocyty u fajčiarov sú horlivejšie, fajčiari majú väčšie množstvo fibrinogénu, ktorý je nutný pri zrážaní krvi, majú zvýšený počet erytrocytov (pretože cigaretový dym obsahuje aj CO, ktorý má vyššiu afinitu ako O2 či CO2), fajčiari majú zvýšený zlý cholesterol a znížený dobrý, zvýšené triglyceridy, zvýšený homocysteín, ktorý sa považuje za prekurzor aterosklerózy, spôsobuje ischémiu srdca, ktorá tiež vedie ku zúženiu ciev.
Kardiovaskulárny systému je na účinky dymu citlivejší ako napríklad pľúca. Už aj pasívne fajčenie je preň škodlivé.

majus1463

kycerka,vdaka za cenne rady,si velmi mila..nemam to este v takom najhorsom stave,myslim ,ze problem bude aj s oblickou,vraj to uzko suvisi so zilami,tlak mam dobry..no a nieco z tohoto tebou spomenuteho uzivam,aj na pijavice som teraz chodila skoro rok,da sa povedat,ze kapku pomohli,stravu mam zdravu,udeniny,maso nemusim,akurat tie dve ,tri cigaterky,to je moj najvacsi prehresok,ale nejde mi utat s tym.dakujem este raz za odpoved

Kýčera

-8 Lili 88, chcela si liečiteľa, tak som Ti našla - Anton Horáček, Stará Tura, lieči lopúchom.
-Anonym-7597, ak fajčíš, musíš s tým okamžite prestať a tiež sa nesmieš vyskytovať ani v blízkosti takéhoto človeka, lebo pasívne fajčenie je horšie ako aktívne. Musíš si tiež upraviť stravu, prestať jesť mastné, údeniny, vyprážané, červené mäso, kalorické jedlá, obmedziť soľ - používaj ružovú himalájsku/kardiosoľ, ...pridať viac zeleniny, cesnak, ovocia, ryby, olivový, repkový, ľanový olej, orechy, 2-3 PL mletého ľanového semena denne, pohyb, udržať si zdravú váhu, ustrážiť viscerálny tuk, 1 pohár červeného vína denne, vystríhať sa doplnkov, doplniť antioxidanty pomocou korenín,...Poškodené cievy už nedáš do poriadku, ale vyčistiť Ti ich pomôže : 1. med so škoricou,
2. nápoj z červeného vína podľa Trebenovej,
3. tvaroh s ľanovým olejom podľa Dr.J. Budwigovej,
4. VASA - český výrobok, spolu s "C" a kyselinou listovou - kanadská fa na "J",
5. Bioqant, sonoterapia,...

Kýčera

Skúste si aj vy pohľadať na nete, zatiaľ sa mi to nepodarilo zistiť, hoci od včera sa tomu venujem, obvolala som aj pár známych, zatiaľ som nepokročila. Riešiť to môžete 2 cestami :
1. Cez lekára - a, NÚSCH Blava, Kramáre, nad ÚPKM pri Národnom onkológickom ústave - bezplatne;
b, hypebarickou komorou - tá dokáže zázraky, lekár tam je prítomný, bezplatne, ale aj platené, sú tam kontraindikácie.
2. Súkromne - platené -
a, cez toto centrum, je len v Blave, lekár je prítomný, kontraindikácie;
b, hirudoterapia/liečba pijavičkami/ - MUDr. Nina Kostiková, Košice, toutou terapiou zachránila manželovi nohu!!! A aj tam sa vyskytujú kontraindikácie. Tak zvážte, čo by vám vyhovovalo viac/vzdialenosť, peniaze,.../, preštudujte na nete, sú tam aj kontakty a začnite konať na viacerých frontoch, pretože sa môžete dozvedieť, že vami vybranú kúru nemôžete podstúpiť z dôvodu kontraindikácii. Je toho viac, čo by ste mali podniknúť, patrí tam aj zmena stravovacích návykoch ako spomenula Analyn. Ja sa vám ešte ozvem, sľubujem, niečo už mám pripravené, ale musím aj variť,...
-Anonym, s tou maródkou by nemal byť problém, veď sa nebudeš flákať, keď zistím, ozvem sa.