5HTP - vedlajsie ucinky!

Príspevok v téme: 5HTP - vedlajsie ucinky!
talia

dobry den. chcem sa opytat ludi, ktori maju skusenosti s uzivanim 5HTP, pomohlo vam to? Mne totiz nielen ze nepomaha, ale asi hodinu po uziti dostanem neznesitelne krce do noh. Vzdy som si myslela ze vyzivove doplnky nemaju vedlajsie ucinky, ale evidentne to s tym ma suvis, lebo ked to par dni neuzijem, tak mi nic nie je. Co to teda je? Dakujem!

analyn

mna zaujima jeho vyjadrenie k GSE, ktore vlastne odporuca pit cele dni kazdemu bez toho, aby vedel nieco konkretne o chorobach konkretneho cloveka, a tych 90% doktorov.

lombardo1981

Tak ja určite. Veď všetka moja aktivita na tomto fóre smeruje k tomu, aby si ma konečne farmabiznis všimol. :) Len dúfam, že moja snaha nevyjde navnivoč.
A čo sa týka RNGho, tak on veľmi rád teatrálne odchody. No ale takmer vždy sa do témy ešte vráti.
Ale mňa by celkom zaujímalo jeho stanovisko ohľade toho, že aj doplnkový priemysel je tiež riadne skorumpovaný.

analyn

tu a v USA dostanes kupit doplnky v skoro kazdom obchode, malom ci velkom, nikdo nerobi ziadne spiknutia proti nim, doktori, lekarnici, v nemocnici, skratka vsade sa ta automaticky pytaju na tvoje lieky+ vyzivove doplnky ake beries. Tak som sa dozvedela, ze GSE riedi krv. Pre zdraveho cloveka no problem, ale pre choreho velky problem! Cize aj GSE ma vyznamne postranne ucinky.

lombardo1981

mrcina, kiežby. :) Už by som do konca svojho života nemusela ani brvou pohnúť a prachy by sa len tak sypali.
analyn. Lenže RNG o žiadnych nežiadúcich účinkoch neinformuje. Dokonca nesmierne rád tvrdí, že výživové doplnky žiadne nežiadúce účinky mať nemôžu, pretože by sa inak nedostali na trh. A keď sa tu niekto opováži niečo také čo i len naznačiť, už to považuje za spiknutie farmalobby.