Mám vyše roka milenecký vzťah obaja sme slobodny ale on sa nechcel viazať tak som pristúpila na milenecký vzťah aj keď som dufala,že sa v ňom niečo zmení..Ja ho milujem ...otehotnela som ...nepoužívali sme ochranu len prerušovanú súlož...Ja si to dieťa chcem nechať on hľadá samé výhovorky prečo nie, ja mám jedno dieťa z predchádzajúceho vzťahu on nemá dieťa. Vraj si nevie predstaviť ako budeme žiť v dvojizbovom byte 4 osoby, vraj sa bojí či to zvládne, či nám to bude klapať a podobné výhovorky. Má 37 rokov a za pár mesiacov oslávi 38. Neviem či to sama zvládnem. Tak rozmýšľam ako ďalej.....Vraj to nečakal a nechápe ako sa to mohlo stať a teraz z toho celého chce vycúvať.......pomooooc
On dieťa nechce
Radsej sama ako s takym chlapom. Kazdopadne drzim palce. Urcite nechces aby bol s vami nasilu a uzival si dalej,kym ty sa budes starat o vase dieta. Lebo taky muz sa nikdy nezmeni a bude si uzivat bez teba alebo popri tebe.
On má rád deti tak v kútiku duše dúfam, že sa umudri
Slobodná ja viem, že som naivná, hlúpa a hlavne zaľúbená. Čakám asi zázraky aj keď vidím, že je sebecký a už len čakám kedy mi navrhne potrat.....Neviem ako zvládnem vychovať ďalšie dieťa sama
Od zaciatku si vedela,ze vztah nechce,mala si sa lepsie chranit. Prepac, ale tvoja vina, asi si cakala,ze sa do teba zamiluje a vsetko sa zmeni. Vzdy len zena nesie nasledky, chlap moze kedykolvek odist a na to treba pamatat. Na to, ze si to uz raz zazila si neskutocne naivna. Teraz sa musis rozhodnut co dalej a s dietatom, v tom ti nikto nepomoze a uz vobec nie tvoj nezodpovedny a zbabely partner. My ti tu nemame ako pomoct. Pouzivat prerusovanu suloz ked uz jedno dieta mas, no cakala by som viac rozumu, ale to je uz teraz jedno.
Multilevel som presne toho názoru, že sa všetko dá zvládnúť len treba chcieť...Ale zrejme je mu pohodlnejšie nič neriešiť....však žije sám, žiadne starosti len práca a víkendy s kamarátmi..že je to pre neho šok- on teraz nespáva, neje a nevie reálne rozmýšľať a ja som z toho celého veľmi smutná......to ako sa cítim ja ho zrejme moc netrápi mám z toho dosť zmiešané pocity
to je pravda, že som to zvládla ale pri prvom som mala pri sebe partnera a teraz budem na všetko sama.......
Hihi, ze nechape ako sa to mohlo stat....nuz jednoducho, mali ste nechraneny sex, ja ze pri tom bol :D Jasne, ze sa 37 rocny chlap nechce viazat a uz vobec pomyslat na dieta, ked sa neozenil, respektive nezalozil si rodinu skor, v jeho veku to uz ide tazsie. Ma svoje zvyky, navyky, pohodlie, ktore nechce vymenit za starostlivost o rodinu. By ma zaujimalo kto vsak bude plienky menit jemu, az raz bude starucky...no nic, tema je o inom.
Su muzi, ktori aj napriek prvotnemu soku a zdeseniu do toho s partnerkou isli a nakoniec zistili, ze urobili dobre, zeto nie je az take strasne ako sa na prvy pohlad zdalo. A potom su ti, ktorych nedonuti nikto aby rodinny zivot apson vyskusali...co s tym? Hmm, donutit niekoho k rodinnemu zivotu? Aby si sa denne pozerala na ofucanu tvar, aby si bola na vsetko sama, aby si trpela ty, on aj deti? Mojim nazorom je, ze sa da vsetko na svete. Vsetko. Len to treba chciet. Avsak ak niekto nechce, nepohnes nim...
Jeho argumenty ako budete existovat 4 ludia pokope? Normalne, zmenite byt za vacsi...ze on to necakal? Ani ty si to necakala, zaujima ho aspon trosku ako sa citis ty? Pohovorte si o vsetkom.
Keď si to prvé zvládla...