Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

On dieťa nechce

Príspevok v téme: On dieťa nechce
beatka7777

Mám vyše roka milenecký vzťah obaja sme slobodny ale on sa nechcel viazať tak som pristúpila na milenecký vzťah aj keď som dufala,že sa v ňom niečo zmení..Ja ho milujem ...otehotnela som ...nepoužívali sme ochranu len prerušovanú súlož...Ja si to dieťa chcem nechať on hľadá samé výhovorky prečo nie, ja mám jedno dieťa z predchádzajúceho vzťahu on nemá dieťa. Vraj si nevie predstaviť ako budeme žiť v dvojizbovom byte 4 osoby, vraj sa bojí či to zvládne, či nám to bude klapať a podobné výhovorky. Má 37 rokov a za pár mesiacov oslávi 38. Neviem či to sama zvládnem. Tak rozmýšľam ako ďalej.....Vraj to nečakal a nechápe ako sa to mohlo stať a teraz z toho celého chce vycúvať.......pomooooc

Maoam

drzim ti palce, nechaj si cas, rozhodni sa iba podla seba a toho, ako to citis, nedaj sa nim ovplyvnit

a nikdy si nedaj vziat nieco, co by si nezvladla, lebo s tym sa nikdy nevyrovnas

napis potom, ako sa mas a este raz - vela sil

[zruseny37]

Váhala som, či nemáš menšie. 9-ročný chlapec, to je super. Máme takého v rodine a o svoju mladšiu sestričku sa stará veľmi vzorne. Už je na to dosť veľký.

[zruseny37]

... a bude platiť alimenty. Žiadne iné deti nemá, tak o to viac pre toto dieťa. Zvládneš to nejak, budeš musieť. Ak máš väčšie dieťa 8+, tak ti môže pomáhať pri nejakom menšom strážení.

beatka7777

Ja som dieťa nechcela a už dávno som to s ním chcela ukončiť ale bolo to silnejšie ako ja, moja naivita asi nemala hraníc...táto situácia je pre mňa nová ale viem keby som išla na potrat tak by ma to psychicky položilo a na druhej strane ostať sama s dvoma deťmi tiež nie je výhra. Najhoršie je asi to, že on sa zrejme na všetko vykašle a všetko zostane na mne.

realna

teraz je uz neskoro plakat nad rozliatym mliekom.. vedela si, aky je jeho vztah ku tebe, ze ta berie ako milenku nie partnerku! s tym si do vztahu aj isla, ze si o tom vedela! na ochranu musi v prvom rade mysliet zena, muza v tom momente ovladaju iba sexualne pudy - lenze nasledkom sa chce uz vyhnut. rozmysli si co dalej, ak ty to dieta chces a isla by si na potrat, mohli by ta neskor trapit strasne vycitky svedomia. ak si schopna sa on postarat aj sama, tak si ho nechaj, mozno sa v tvojom milencovi prebudi otcovska laska, a bude sa o teba a dieta zaujimat, ale musis ratat aj s tym, ze vo svojom nazore zotrva a nebudete ho zaujimat. mozno ani nie si jedina jeho milenka kedze sa nechcel viazat...

super rada

urcite dieta NEZABIT,nechat si ho.On sa toho boji,ale ked uz bude na svete vsetko sa uplne zmeni.Ty uz si matkou,tak vies ake to je nenahraditelne mat dietatko:-) a to ze mate 2-izbovy byt?no budte radi ze mate kde byvat,kolko matiek nema kam ist so svojimi detmi.Podla mna,ak sa pojdes na potrat nebudete stastni uz nikdy ani jeden z vas

Maoam

este nieco: nic v zlom, ale ak vedie zivot aky vedie, daj sa checknut na pohlavne prenosne ochorenia, chlamydie atd., ak by sa nieco naslo, mnohe z toho sa da aj pocas tehotenstva liecit, len aby si sla na istotu

ruku do ohna by som za neho nedala, ze mal iba teba

Maoam

kolko mas rokov?

v tejto situacii sa musis pokusit o co najväcsiu pragmatickost

si podla toho, co pises prilis upäta na neho, jeho reakcie, jeho spravanie a na svoje emocie

to je to najhorsie, co teraz mozes spravit, aj ked je to ludske

dieta chces - to si si uz ujasnila, daj si na papier vsetko, co mas k dispozicii po stranke materialnej, ludskej (pomoc rodiny, priatelov a keby aj to nie, institucii a pod.),
byt patri tebe?

nie si prva ani posledna, ak to dieta skutocne chces, tak si ho nechaj a co sa jeho tyka - je to tvoje dieta, aj keby odisiel, vyzivne platit bude musiet, kedze ma pracu a uprimne - necakaj od neho nic pozitivne
a ziadnu pomoc

skus mobilizovat sily a sustredit sa iba na seba a na deti (to uz narodene a to, ktore si chces ponechat), mas sa s kym porozpravat (mama, kamoska, lekar?)

kasli na neho, ries teraz seba a svoju situaciu a hlavne klud

osobne ocakavam od neho, ze ta necha v stichu, ale to si podvedome vedela aj ty, mozno to dieta bol podvedomy akt priputania si ho k sebe, robi to vela zien, ale to teraz riesit nebudem, je to aj tak jedno, ked uz si tehotna, aspon uvazujes nad tym dieta vychovat, to ti velmi kvitujem