Mám vyše roka milenecký vzťah obaja sme slobodny ale on sa nechcel viazať tak som pristúpila na milenecký vzťah aj keď som dufala,že sa v ňom niečo zmení..Ja ho milujem ...otehotnela som ...nepoužívali sme ochranu len prerušovanú súlož...Ja si to dieťa chcem nechať on hľadá samé výhovorky prečo nie, ja mám jedno dieťa z predchádzajúceho vzťahu on nemá dieťa. Vraj si nevie predstaviť ako budeme žiť v dvojizbovom byte 4 osoby, vraj sa bojí či to zvládne, či nám to bude klapať a podobné výhovorky. Má 37 rokov a za pár mesiacov oslávi 38. Neviem či to sama zvládnem. Tak rozmýšľam ako ďalej.....Vraj to nečakal a nechápe ako sa to mohlo stať a teraz z toho celého chce vycúvať.......pomooooc
On dieťa nechce
Ja si to dieťa adoptujemm mám záujem!
Vcera sme sa stretli aby sme sa porozpravali vraj on nevie co ma robit... Co ked si nebudeme rozumiet po case... Dve deti v dvojizbovom byte je vela, nevie ci to finančne zvládne ... Ale že rozhodnutie necháva na mne... Tri hodiny sme sa rozprávali a mala som pocit, že len hľadá dôvody preco nie
tento chlap sa boji zodpovednosti, nikdy sa nezmeni, kedze ma skoro 38 a správa sa ako decko.. boji sa mať svoje dieta.. nemam slov, ale su aj takito nedozretí chlapi. Dieťa si nechaj, uvidíš, že to zvládneš aj bez neho, prajem vela síl...
*muz, samozrejme :) Ak toto nie je fake tema, tak ti drzim palce, nech ti to vsetko s babom dobre dopadne....Hlavne nechci lasku a pozornost od niekoho, kto ti ju nikdy nechcel dat...Sama si sa rozhodla, ze do "vztahu" s nim ides, treba znasat nasledky hmm
Beatka, aby ste boli zodpovedni? Zodpovedni ste mali byt dopredu...mali ste pouzivat ochranu, ty ked si vedela od zaciatku aky je, tak si to mala aj tak brat. Necakat od neho nic, dokonca ani to, ze v pripade otehotnenia bude skakat od radosti. Myslim, ze sa to dalo cakat. Evidentne je to mus, ktory si radsej bude uzivat, ako mat za niekoho zodpovednost. S takym chlapom by som veru rodinu mat nechcela. Ak si to babo nechas, urcite zvladnes starostlivost on aj sama, popripade s pomocou rodiny :)
Stale si myslim, to co som ti pisala nizsie, ked sa chce, da sa vsetko. Ale pochop, ze tento chlap nechce.....
ten byt je Tvoj?
vraj si ten milenec nevie predstaviť,ako budete žiť štyria v dvojizbovom byte:-)
pokiaľ dobre rátam,on dieťa nechce,tak odíde z bytu a Vy ani po narodení malého nebudete štyria ale traja
..teda pokiaľ si nedovedieš do bytu nového milenca:-)))
On teraz chce aby sme boli "zodpovedný" vraj nechápe ako sa to mohlo stať
Prečo hneď píšete, že on sa nezmení? Sám nevie, čo ho čaká, má strach, z možností boj alebo útek teraz volí útek, lebo možno tajne dúfa, že beatka si to - vediac jeho postoj- rozmyslí a dieťa si nenechá. Ale možno najlepšie, čo sa mu môže stať, aby konečne dospel, je postaviť ho pred hotovú vec - si otcom, či svoje dieťa opustíš alebo nie, ja sa o neho postarám. Možno to je jediné dieťa, ktoré pri svojom prístupe k životu bude mať (tiež ho netreba hneď upodozrievať, že má iné, veď nič o ňom nevieme). Krv nie je voda. Vzťah k beatkinmu synovi je niečo úplne iné, ako vzťah, ktorý môže mať k svojmu vlastnému dieťaťu.
Beatka, nechaj si to dieťa. On netuší nič o materskom pute medzi matkou a dieťaťom od počatia, netuší, čo robí, ak by navrhol potrat. Ale ty vieš, čo je byť matkou, ktorá svoje dieťa miluje a je schopná urobiť preň všetko. Ak by ťa aj nechal a finančne by si to nevedela utiahnuť, je tu projekt finančnej podpory. To malé je súrodenec tvojho syna, vnúča tvojich rodičov, tvoje maličké. A on, ak sa raz zobudí ako 45-ročný zrelý muž bez rodiny, možno si uvedomí, akým pokladom je mať syna/dcéru, v ktorom sa môže vidieť/ktorú môže rozmaznávať. Netrhaj puto medzi tebou a dieťatkom, ak by aj priateľ puto medzi vami prerušil.
Donos to dieťa ja si to adoptujem
vedela si ta chce len do postele tak co? .,.omg...