N-ika,čo vyšlo z Tvojich úst,je len Tvoja interpretácia a názor,kt. vychádza z Tvojho EGA.Máš o sebe príliš vysokú mienku,len si nepochopila jedno,tu sa nejedná a ani nie si dôležitá Ty,ale HALLEY a zdravé názory aj tých ostatných báb.Nebudem Ti vyvracať Tvoje presvedčenie o tom,že som naletela,rada Ti doprajem zábavu.Ale čo ak to bolo naopak?Bola som len jednoducho zvedavá,kam až si schopná vo svojej infatilnosti zájsť a aby si mi uverila,tak som tam pridala aj tie poznámky o ihličnanoch,...kt.sú inak pravdivé.Nastavila Ti pascu,do kt.si sa chytila.S tým IQ máš však pravdu,nemáme ho rovnaké,ale KLAMEŠ,pretože som sa pýtala na listnaté stromy a vymazávať som nič nedávala a ani nikde neuviedla,že som múdra,to múdry človek nerobí.Ten pánko-RNG,kt.závidíš jeho úspech,tak na toho Ty nemáš,inak by si už hodila s ním reč.Ako sa ľudia liečia a čomu veria je len ich osobná vec,Teba do toho nič.Cica,mohla som Ťa zotrieť už 15.5. aj tú ---,čo nemá ani meno,ale som sa bavila a toto dopriala aj vám dvom.Ja s tým problém nemám a dokážem žiť sama so sebou,keďže som už čo-to prežila.A propos,ako je to u Teba?Uznávam,že to budeš mať so sebou veľmi ťažké,lebo klamať samu seba a ešte tomu aj veriť...Nota bene,že ak niekto na Teba nezareaguje,už tým vyjadruje svoj názor a HOVORÍ VEĽA.Aj človek s vysokým IQ môže pripáliť omeletu a tá Tvoja veľmi priškvrčala.