Ahojte, konecne som sa rozhodla schudnut . Ranajky:banan Obed:jablko Vecera :jablko
ranajky budu 8,30 obed 12,00 vecera 16,OO
Teraz vazim okolo 70 kg a chcela by som zhodit aspon na tych 51 kg.
nemam poruchu prijmu potravy :-) drzala som drasticku dietu ktora pomohla, co je na tom? mala som 18 tak to islo v pohode...
povedz prosím ťa, že si robíš srandu....
nika....to gratulujem, máš výdrž.. len na polke jablka si to dotiahla až na poruchu príjmu potravy.
mimochodom, v casoch ked sa mi podarilo zhodit 40kg za tri mesiace som jedla pol jablcka denne...
co tak to kaloricke ovocie vymenit za zdravsiu a menej kaloricku zeleninu?Taka pekingska kapusta je takmer bez kalorii...
a to som si ja myslela ze som na seba prísna a tvrdá ....:D TOTO JE KRUTY REZIM
Aj tak to nedáš, nevydržíš dlho.. :)
Radšej sa do chudnutia nepúšťaj.. je to nesprávny jedálniček, diétami si pokazíš zdravie, viem o čom hovorím.
Tak takto ako píšeš,by to nešlo.
a budem pit iba mineralku .
Najčítanejšie články
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Lekári a zdravotníci, bojujúci s koronavírusom v prvej línii, vymysleli pre svojich pacientov toto milé gesto!
80% pacientov s COVID-19, ktorí sú napojení na pľúcnych ventilátoroch, nakoniec zomrie! Niektorí lekári v New Yorku ich prestávajú používať
Aká je bezpečná vzdialenosť pri behu, bicyklovaní a chôdzi počas pandémie COVID-19 ? Rozhodne viac ako 1–2 metre, tvrdia vedci!
Nový výskum spochybňuje kolektívnu imunitu. Najmenej protilátok na COVID-19 bol zistený u vyliečených mladých ľudí!
Ako si vyrobiť droždie doma? Tento recept na domáce droždie vám nahradí to kupované!