Ahoj...moj priatel lajkuje fotky jeho bývalej a iných dievčat na FB. Prekáža mi to, ja to nerobím a nemám ani také potreby. Viem som žiarlivá.
Čo mám robiť? Rozísť sa s ním? Mám pocit, že ešte asi nevie č vlastne chce a nie je zmierený s predošlým vzťahom a ja nemám chuť niekoho od toho odnaučiť.
Priatel lajkuje fotky bývalej
Zistial som si, že byvala uz ma nejaky iny vazny vztah. SOm si vsimla, ze ona mu zacala zaciatkom aprila lajkovat fotky...a teraz on jej po polroku lajkol jednu fotku. neviem, prevdepodobne su v kontakte a pisu sii minimalne..stretavat skor nie, kedze ona byva na opacnom konci Slovenska od neho..ani nepoznam dovod ich rozchodu (myslim, ze hlavne ta dialka). Som s nim len kratko, cca 2 mesiace, ale toto mi prekaza. Tak som zacala chodi na pokec a lajkujem fotky chlapom som zvedava ko bdue reagovat.
Cenim sis amus eba, nechcem byt naivka..dam si an to pozor, posledujem trosku a uvidim..ak to bdue pokracovat, tak s nim skoncim. ESte som s nim nespala, takze enmam az taky zly pocit z toho, i ekd mi to dost vadi. ZAcaal som si k nemu budovat doveru, ale uz ju akosi opat pretrhol.
Aj mne by to vadilo...ale moj partner to nerobi.
Neviem ci sa to da odnaucit, v kazdom pripade by si mu to mala povedat lebo nememu ani vlastna mat nerozumie a partner tiez nemoze vediet ze ti nieco vadi, ked ty mlcis jak partizan pri vysluchu...
takze, najprv si sama pred sebou zhrn co ti vlastne vadi a preco. Ziarlis?Citis sa ohrozena?
Potom si otvorte flasku vinka, sadnite si spolu a povedz mu ze s tym mas problem a ze sa ti to nepaci.
Ty si teraz urobila co treba, dalsi krok je uz na nom. Ak ta nechce stratit, prestane s tym alebo to aspon obmedzi. Ak s tym neprestane a tebe to bude prekazat stale, vztah nema perspektivu. Myslim ze ty si trochu dalej nez tvoj partner, pretoze vo vztahu sa zameriavame na jednu osobu, na tu ktoru milujeme a zamilovany clovek okolie ani nevnima. Myslim ze tvoj partner nie je zrely na vztah resp. na vztah s tebou.
V kazdom pripade, ja by som ho uz davno poslala niekam, vzdy tvrdim ze radsej budem sama a stastna nez s niekym a nestastna. Vzdy som si seba vazila dostatocne vela na to aby som sa nezahadzovala s niekym kto ma nemiluje, nerespektuje a kto so mnou jedna ako s handrou. Lebo dnesne baby take su. (Nechaju sa ponizovat a potom placu na forach.)
Treba si samu seba vazit a ak s nim nie si stastna tak s nim nebud. Rozid sa s nim a urobis aspon miesto niekomu kto si ta zasluzi. Ale kedze si s hlupakom tak si ta ten pravy nevie najst:-)
PS-Som stastne vydata 9 rokov:-)
Hm...zvláštne.
Vieš, bývalá sa stane naozaj bývalou iba vtedy ak človek nemiloval. Ak miloval tak bude milovať navždy a nič na svete to nezmení.
No vybral si teraz teba takže určite to pre niečo bolo, niečo tá jeho bývalá nemala a máš to práve ty. Tak sa sústreďuj práve na to.
Rozchod je tá najľahšia cesta, akú môže človek podstúpiť a ani tebe by sa nepáčilo ak by si mala doma takého žiarlivca ako si ty sama. Podľa mňa sama vieš čo máš robiť. Ako ti máme radiť ak nikto z nás nevie kto je tvoj priateľ a aký je. Nepoznáme ani teba.
Takéto niečo by vadilo každej žene ale prečítaj si svoj príspevok po sebe. Odnaučiť? Nie je zmierený s predošlým vzťahom? Tak mu pomôž na ten predošlý zabudnúť a radovať sa z prítomnosti a z toho, že ťa má. Utiecť je najľahšie ale je to voľba ako každá iná. Minca má dve strany a svet nie je čiernobiely tak uvažuj.
Je to len tvoj život a na ktorú stranu mincu prevrátiš tak taký tvoj život bude. No aj tá čierna musí existovať, inak by nemohla prísť tá biela. Čiže tvoje pochybnosti sú najskôr oprávnené no čo z toho máš ty? Skús preskočiť do bielej farby. nemusíš sa hrať na cudzom ihrisku, ani na jeho a už vôbec nie na ihrisku jeho bývalej. Vytvor pre vás úplne nové a krásne miesto plné farieb. Alebo odíď.
Rozhodnutie je vždy na tebe.