Priatel lajkuje fotky bývalej

Príspevok v téme: Priatel lajkuje fotky bývalej
nahnevana

Ahoj...moj priatel lajkuje fotky jeho bývalej a iných dievčat na FB. Prekáža mi to, ja to nerobím a nemám ani také potreby. Viem som žiarlivá.
Čo mám robiť? Rozísť sa s ním? Mám pocit, že ešte asi nevie č vlastne chce a nie je zmierený s predošlým vzťahom a ja nemám chuť niekoho od toho odnaučiť.

nahnevana

Ano ja viem..mal s nou zrusit priatelstvo na fb..a ma tam aj predoslu, ale tej nelajkuje fotky..asis a snim porozpravam o tom, ze ci uz je vyrovnany s rozchodom.

Po skole si zrusim FB ucet,a le to uz asi s nim chodit nebudem, ked v tom bude pokracovat. Ak ju este stale lubi, tak ench sa k nej vrati, aj to prezijem. Nechapem takych zbabelych chlapov, ktori to nemaju v halve vysporiadane a hladaju neico nove. To iste plati pre zeny.

samecvruji

Ak je to jeho bývalá tak asi bývala nieje. Keď somsa rozišiel s bývalou tak som aj zrušil priateľstvo na FB a niežeby som ešte lajkoval jej fotky. Asi to chlapec nemá usporiadané v hlave s rozchodom.
Ináč FB je dobrý pán ale zly sluha. Vie dosť nabúrať vzťahy ľuďom.
Je najlepšie nebyť na FB a je pokoj :-D

nahnevana

5554:

Tak priateľa chcem mať...aj sa chcem vydať, deti mať a bez muža to nepôjde :) Zijem na tomto svete, aby som milovala a nie, aby som sama bola. Len toto ma trápi.

5554

Najlepsie je nemat priatela :) ja ked som mala, byvala som castejsie smutna lebo som tiez riesila taketo veci. A teraz, som uz daaavno sama, aj navzdy ostanem, a mam sa uplne skvele :)

nahnevana

Jednoducho mi to prekaza a ja ziarlim..som ziarliva, ale nie hystericka... on sa o tom nedozvie, ze ja to viem, necham si to pre seba..ja si to odsledujem, uvidim ako sa bude ku mne spravat a ak budem cim dalej, tym viac odcudzenie, tak to ukoncim cim skor.

FB si zrusit nemozem, mame tam skupinu do skoly, tak potrebujem tam chodit.

Mozno mi nieco zrkadli, ale ja chalaanom nelajkujem fotky, odkedy som s nim. Nema dovod ziarlit na mna.

Neviem co k nej stale citi, nerozpravali sem sa o svojich predoslych vztahoch.

Proste sa mi to nepáči, ak ceptovala by som, keby lajkol kamaratky, ale ked som videla, ze byvalej, tak ma to sklamalo.

hrac.

Takze jej lajkol jednu fotku, v kontakte su minimalne, nestretavaju sa, lebo byvaju kazdy na opacnej strane republiky, jeho byvala ma uz vazny vztah a ty ziarlis teda na co?

Moireal

Mala som presne takeho isteho. Nevravim ze ani ini to nerobili ale tento enormne. Podla mna si tym chlapi dokazuju nieco. Su zakomplexovani, tak just musia sa strkat do priazne kazdej jednej baby. Tento bol posadnuty tym aby ho mali vsetci radi. Kazdy vecer musel ist s inym/inou von aj ked mne vycital, ze ja chodim von s chalanmi a on s babami nie. Stacilo aby som ho zoznamila s kamoskami, uz sa k nim staval privelmi familiarne. S jednou som ho zoznamila, co robila v cajovni a on sa uplne odveci spytal ze kedy konci. Podla mna to nebolo normalne spravanie. Ano, bola som vtedy ziarliva ale kto by nebol pri takom chudakovi. Mozno mi aj nieco zrkadlil ale tak ci tak, normalne mi to neprislo. Alebo plakal ked si ho vymazala z facebooku frajerka brata jeho byvaleho. Ze bola super a nadaval na byvalu, ze to ona za to moze. O nejaky cas neskor sa nemohol zmierit s tym ze byvala nanho kasle, tak zacal lajkovat jej fotky a vraviet aka je pekna inym ludom co mali jej fotky na fb. To si vravim, ze je uz privela. Takisto aj inym pisal ake su krasne a pusinky a nununu si pisali pravidelne na fb. Neviem, ale naco ma potom taky clovek frajerku ked sa takto doverne sprava k inym? Boli sme kazdy z ineho mesta, tak sme spolu boli aj dost malo, takze som si nepripadala ani nieco viac ako tie jeho kamaratky. A frajerka by predsalen mala byt viac. Som sa rozpisala ale chapem zakladatelku temy. Je blbe ak chlap lajkuje fotku byvalej do ktorej bol predtym velmi zalubeny.
Jednak si myslim aj to, ze facebook podporuje nicenie vztahov a priatelstiev, fakt satanovo dielo. Dufam, ze sa viac ludi spamata a zrusi si tam ucet. Ziadna socialna siet nenapachala tolko skod na vztahoch ako facebook. Argh.
Takze moj nazor je porozpravat sa o tom a dat tomu cas a ked to neprestane z jeho strany alebo sa to neakceptuje, tak ukoncit. Inak pri ziarlivosti najlepsie pomaha si uvedomit, ze my sami sme pre seba najdolezitejsi, nieje to podla mna sebecke ale zdrava sebalaska.

tasty

nič zlé nevidím na lajkovaní fotiek aj bývalých a bývaliek, mne to úplne nevadí, ak má peknú fotku, prečo by som nelajkla, a tak isto prečo by nelajkol partner bývalej fotku, ak sa jej páči, tak isto ak lajkujem iné fotky známych, ktoré sa mi páčia

čo môže však byť problém, že ešte dotyčný nie je vyrovnaný s rozchodom ako takým, a to, že tie fotky nebude lajkovať, to ten problém vôbec nevyrieši, čiže riešiť, že nech prestane lajkovať fotky a problém je vyriešený je irevelantné

skôr by som sa s ním porozprávala o tom, že či je vyrovnaný s rozchodom, že čí má nejaký problém s vyrovnaním sa a pod. Normálne sa porozprávať ako mentálne zdravý ľudia, nie ísť na pokec a lajkovať just napriek, je to strašne detinské