Priatel lajkuje fotky bývalej

Príspevok v téme: Priatel lajkuje fotky bývalej
nahnevana

Ahoj...moj priatel lajkuje fotky jeho bývalej a iných dievčat na FB. Prekáža mi to, ja to nerobím a nemám ani také potreby. Viem som žiarlivá.
Čo mám robiť? Rozísť sa s ním? Mám pocit, že ešte asi nevie č vlastne chce a nie je zmierený s predošlým vzťahom a ja nemám chuť niekoho od toho odnaučiť.

nahnevana

Johny English

A este..ani raz mi nepoevdal, ze ma ma rad, ze ma lubi, ani ze mam miluje... ja na taketo recicky sladke nie som po takej kratkej dobe.

nahnevana

JohnyEnglish

Lajkol jej normalnu fotku, kde bola oblecena.

A este sme spolu sex nemali, aj keĎ som pri ňom ležala.

Johnyenglish

chcel som povedat ze chlap ti moze naznacit ze je s tebou a miluje ta lebo inac by si s tebou nezacinal ale to moze byt pekne klamstvo. Ver mi, som muz a raz som takto klamal jednu dievcinu. Pacila sa mi ale nie povahovo len telesne. A kedze som sa rozisiel s frajerkou tak som namotal tu dalsiu lebo mi chybal ten ...
v skutocnosti som ale stale lubil byvalu ;-)

Johnyenglish

pozri s tebou moze byt len napr. na sex ked sa rozisiel s byvalou ktoru este v kutiku duse stale miluje. Ako sa ti dvaja rozisli v dobrom ci v zlom? Ak to bol nedobrovolny rozchod z jeho strany tak ju ma stale rad a s tebou sa dal dokopy povedzme ze kvoli tomu sexu len aj ked predstiera ze ta ma rad. Tiez nerozumiem ako moze lajkovat fotky byvalej frajerky. Co je minulost je minulost. Ja by som rozhodne fotky byvalej nelajkoval. Je to rozchod, koniec, bodka ziadne dalsie priatelstva. Nic take medzi muzom a zenou neexistuje. A ak hej tak je tam bud pretvarka ze som priatel, kamarat ale to len hram a v skutocnosti mi je ta osoba naprd, ukradnuta alebo je to viac ako len priatelstvo a je tam to sexualne napatie medzi dvoma ktore moze kedykolvek prerast v dusevnotelesnu lasku. Ciste priatelstvo ako medzi dvoma muzmi kamosmi neexistuje aj medzi zenou a muzom. Neverim tomu.
Tiez by som sa kukol nato ake fotky jej lajkoval ci take kde je sporo odeta alebo obycajne.

nahnevana

CAute..no tak pytala som sa priatela, ze ci je vyrovnany s byvalymi..povedal mi, ze ano je uz s tym vysporiadany, inak by si so mnou nezacinal. Ze sa nemam trapit, on uz s nimi v kontakte nie je a rozisli sa v dobrom. O lajkovani som sa nepytala, ale on lajkuje vsetko, tak to uz nejdem riesit. Som si sita, ze nesexuje s inymi, nechodi za inymi zenami. Mam pocit, ze mi neklamal, tak sa mu snažim doverovat, ale budem aj preverovat, aby mi parohy nenarastli :)

nie nie

to neveští nič dobré :P ale utekať od problému a namiesto toho, aby si ho s ním riešila, sa s ním chceš rozísť? nooo..tak neviem, ale už len keď takto zmýšľaš, asi je vo vašom vzťahu aj niečo iné v neporiadku

LMarika

Ak je tvoj priatel taky ten facebookovy zavislak, ktory musi na FB presediet minimalne 4 hodiny denne, tak potom asi lajkuje kazdemu vsetko a v takom pripade ta trapit nemusi, ze na nieco niekde klikol, skor by si mohla byt rada, ze ho mas stale doma, aj ked len pred pocitacom pri FB, lebo je to takto lepsie ako keby nebol doma nikdy. Keby totiz nebol doma nikdy, vtedy by sa uz mohlo povedat, ze nehresi len myslienkami, ale aj skutkami, cize by tam bolo vyssie riziko, ze s nou sexuje, pripadne s nejakou inou, ako ked je cely cas len doma pred pocitacom, lebo minimalne v case, ked ho vidis doma pred pocitacom, nesexuje so ziadnou a ak je to stale, tak potom ti gratulujem, mas verneho muza :D A netrap sa pre nejake lajkovanie, ved ta predsa nepodvadza. Neobmedzuj ho a lajkovanie mu nezakazuj. Radsej nech pise, lajkuje, ale nesexuje (myslim s babami na FB), ako by to malo byt naopak, no nie? Ja osobne mam profil na FB a idem tam tak raz za mesiac na nejake dve hodiny... Asi ho zrusim, nech mam pokoj.

ivka113

tiež si myslím, že lajkovanie a FB ako taký je otravná zbytočnosť, ktorá poväčšine len ničí ľuďom životy a mnoho iných vecí, ale k veci...
ak som dobre pochopila, lajkol jej jednu fotku a ty rozmýšľaš, či sa s ním rozísť...už kvôli uvažujem, či tento vzťah vôbec nazývať vzťahom, keď takáto doslova hovadinka dokáže viesť k rozchodu...

pokiaľ počúvam moje kolegyne a kamarátky / kamarátov, oni lajkujú aj kristakrážom všetko možné a považujú to proste len za taký jeden klik že aha pekné, abo súhlasím s tým, abo také dačo...ja neviem, nelajkujem, ale osobne veľmi pochybujem, že to že jej lajkol dajakú fotku, zrazu značí, že je nevyrovnaný zo vzťahom, a má ju rád a neviem čo ešte...to aby celá psychológia stála za lajkovaním :)

takisto stojí za úvahu, čo za fotku jej lajkol, lebo je rozdiel, ak jej lajkne fotku keď je v bikinách dakde rozvalená, ako keď jej lajkne nejakú neutrálnu fotku, čiže aj nad tým sa asi treba zamyslieť...

môj názor je, za prvé, nekomplikovať si život a vzťahy zbytočnosťami, lebo na to ľudia veľmi často doplácajú, a za druhé, keď máš proste taký nedobrý pocit, najlepšie, čo môžeš spraviť, je sadnúť si a úprimne sa s ním porozprávať, len prosím ťa, žiadne výčitky !! to chlapi neznášajú, a podľa mňa aj ženy...proste úprimnosť, neutrálny tón...

Moireal

samevcruji presne:D. Take ze rozideme sa ale sme super kamarati je blbost a co potom prislovie:"stara laska nehrdzavie"...
Co sa tyka ziarlivosti, netreba ju potlacat ale prijat, pochopit a ona potom sama odide. Ono je to vzdy tak ze zenska je akoby viac na chlapa naviazana nez on na nu. Asi preto, ze zeny sa budu neustale medzi sebou porovnavat budu a su si viac neiste, chlapi su ti slobodnejsi vo vztahu vzdy. Vacsinou neziarlia pokial niesu ozaj agresivne chorobne ziarlivi.
Lajkovanie fotiek a celkovo fb je traparen.

ahink

V prvom rade ries svoju ziarlivost. Lebo ziarlit nemas najmensi dovod. Rozisli sa, deli ich velka dialka, ona ma vztah, on ma vztah.