Veľmi vás prosím o pomoc! derealizácia a záchvaty..

Príspevok v téme: Veľmi vás prosím o pomoc! derealizácia a záchvaty..
fastas

Zdravím.
Mám 20 rokov, v podstate od nepamäti som mal OCD a depresie, ale neliečil som sa. Teraz to vyústilo do derealizácie a depersonalizácie..
Momentálne študujem v čr, mal som pár krát strašne silnú depersonalizáciu a rozhodol som sa ísť k doktorovi. Pán doktor mi predpísal trittico, ktoré som bral asi dva mesiace, no mal viac nežiadúcich účinkov ako žiadúcich, takže som prešiel na 30mg lerivon.
Liek mi pasuje, takže ho beriem už asi 2a pol mesiaca, no doktor mi predpísal aj Neurol, 0,25 lebo som začal mávať pocity, že sa zbláznim...

Teraz sa mi však strašne prihoršilo. Rodinné problémy boli vždy, no teraz vyústili až za hranicu absolútnej kritiky a absolútneho vrcholu a v škole sa mi taktiež nedarí, pravdepodobne ma vyhodia (za všetko môže derealizácia a depersonalizácia- študujem farmáciu na Karlovke, to je ako keby ste niekomu odtrhli ruku a kázali mu písať ňou).

Som stále v strese, podľa doktora je problém hlavne v tom.. Po novom som v neskutočnom tlaku a cítim strašný hnev. Neviem, či to robia lieky, ale bojím sa, že mám neako posunutý prah sebazáchovy. Nie ako takej, ale keď som niekde, predstavujem si ako práve zoberiem napr. kladivo a rozbijem okná v danej miestnosti a začnem kričať na ľudí a ublížim im, ako ich budem trieskať po hlave kladivom a kričať z celého hrdla. Bojím sa, že to urobím... stále cítim derealizáciu a depersonalizáciu ale neuvedomujem si to nonstop. Strašne sa bojím, tie myšlienky nie sú moje, keď vo vlaku oproti mne sedela tehotná pani, vkuse som myslel na to, že ak sa postavím, že na ňu spadnem a buchnem ju do brucha.

Dnes som sa cítil aj sa cítim strašne... ako keby sa mi duša roztrhla na tri kusy a je mimo mňa, necítim si končatiny, necítim že sú moje, vnímam ich ako cudzie a ak niekto o mne hovorím, seba rozumiem ako známu osobu z počutia, ktorá so mnou nekomunikuje. Je mi strašne, bojim sa že sa každou chvíľou zbláznim, zobral som si Neurol.. každý hovorí aký je to silný liek ale ja nič necítim.. len ma bolia končatiny.. utekal som na pohotovosť, ale nikto tam nebol a bál som sa, že ma vysmejú, že to nič nie je.. ja keď tam prídem, ani neviem čo mám doktorovi povedať je to tak strašne ťažké.. už nevládzem!

roberto610

Mám za sebou 2roky takého "pekla" ako tu opisuješ.. rad ti poradim a pomožem ked budem vediet..moj email roberto177@seznam.cz mám 29rokov

mascha

vidíš,aké svinstvo sú psychotiká,
ako uvádza prispievateľ,ja by som tiež vysadila lieky,aj keď to bude tvrdé,spravila si riadnu detoxikáciu tela...
neboj sa,je s tebou anjel strážny,dá na teba pozor

Kýčera

Nepoznám Tvoju diagnózu, ani lieky, kt. užívaš, ale už pri 1. nezvyčajnom náznaku treba toto konzultovať s lekárom. Lieky sú nezvyčajné svinstvo, kt. vedia s človekom riadne zamávať a čo robia psychiatrické sa dočítaš v knihe od J.Virapena "Nežiaduci účinok:Smrť." Preto za tento stav podozrievam lieky, kt. berieš, kašli na to, čo si kto myslí a pomysli o Tebe, lekár tam je od toho, aby plnil Hippokratovu prísahu. Za mnohými chorobami sa skrývajú parazity,baktérie,..., preto si myslím, že by si mal v Prahe vyhľadať alternatívnu ambulanciu, v kt. Ti potvrdia alebo vylúčia, či aj Ty nie si takýto prípad. Odporúčam Ti MUDr. Jonáša, psychiatra, kt. prešiel na alternatívu, píše knihy, lieči kvapkami, kt. vyvinul sám! Neexistuje chorá duša a zdravé telo, tak ako neexistuje choré telo a zdravá duša. Všetko je navzájom prepojené. Hľadaj v téme "Diagnostikovanie prístrojom EAV" a Zapper. Prajem veľa šťastia, drž sa a choď za ním, som presvedčená, že Ti pomôže!

fastas

prechádzky mi nepomáhajú, už mi nič nepomáha.. neurol ma akurát ukľudnil a nechce sa mi to riešiť, ale stále to cítim.. cítil som to aj pred užívaním tých liekov, ono sa to len zhoršilo.
zajtra tam hneď utekám.. ale neviem čo čakať, viac liekov nechcem, lebo sa bojim že budem totalne mimo

cczzllmmss

Ja som toto mala,ked som uzivala psychiatricke lieky.antidepresiva,hypnotika...prestala som ich brat a som v pohode.radsej budem mat depresie bez liekov ,ako tieto hnusne pocity.bolo to strasne.myslela som,ze sa zblaznim.ludia hovorili so mnou,mne sa zdalo,ze som mimo svojho tela...tras,nepokoj,zvlastne myslienky,ako pises ublizit inym.alebo urobit uplnu hlupost.rozbit vyklad na namesti,podpalit park...kraviny.po vysadeni liekov to preslo.
Ak ti je velmi zle,bez nz pohotovost,ale na psychiatriu.na oddelebie,alebo niekam kde najdes psychiatra.lebo sa zblaznis,alebo cosi vyvedies.utekaj :(