Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tvde paty a zlte spodky noh

Príspevok v téme: tvde paty a zlte spodky noh
tinusska

vedeli by ste mi poradit, co mam robit s tvrdymi patami? skusam rozne kremy na zmakcenie, ale to vobec nepomaha. pouzivam aj pamzu, ale to by som musela ako diva drhnut kazdy den. a este ma trapia zlte spodky noh, vraj je to od potu, ale tak ako mam zlte nohy, tak to by mi ten pot musel doslova stekat... mate nejake skusenosti? dakujem

certica

chystam sa do tvojej predajne pre nejake tie doplnky.... takze super... budem sa informovat na ten kokos. olej... dik

RNG

Cisty kokosovy olej je pravdepodobne najlepsia kozmetika na plet. Problem je ze je mastny a pri dnesnom modnom "suchom " vzhlade sa hodi len na nocny vyzivny krem.A ma ciastocne antimikrobialne vlastnosti, takze nie len ze robi pokozku pruznou, ale aj vyzivuje(absorbuje sa cez kozu do tela) a ochranuje.
Najlepsie je po sprche ho natriet na mokre telo(malicko staci, neprehanat)
Extra virgin kvalita je zdravy aj na jedenie(je vyborny aj na varenie, ale zatial este pridrahy)
Do novej zasielky ich par pridam, ale zatial este ho nemam schvaleny(to potrva....), takze informujte sa u predavaciek alebo konatelky.
Ale na Google su aj ine zdroje. Ja som len chcel doviezt extra virgin kvalitu, lebu tu zatial nevidim na trhu. A za prijatelnejsej ceny. Certifikovany GMP.

certica

da sa ten kokosovy olej kupit v tej predajni, kde su tvoje dolplnky, kt. odporucas? takze ten oreg. olej mozem namiesto do oliv. oleja pouzit do kokos. oleja. este sa chcem spytat, mozem si tym kokos. olejom potriet plet, ked si ju docistim?

RNG

1 tobolka = 2 kvapky, dat do 50 +kvapiek olivoveho(4% roztok)
Natietat velmi tenko.
Ak sa dostanes ku kokosovemu, ten je lepsi, lepsie sa vsiakne a je ciastocne antimikrobialny.
Po case mozes zabudnut na pemzu, ked sa ti to upravi.

certica

RNG - chcem sa spytat, ked si chcem dat ten oreg. olej do topanok, do akeho mnozstva oliv. oleja a kolko tabliet mam prepichnut, aby to malo najlepsi ucinok a ako ho aplikovat do topanok. mozem to napriklad pouzit aj vtedy, ak si pemzou obrusim paty, potriem tym oreg. olejom v oliv. oleji a dam mikroténové vrecko? dakujem

RNG

Oreganovy olej si najdi na google.sk pod doplnky, oreganovy olej
Niektore dochadzaju vo flasticke, niektore v kapsuliach, vhodne na prehltnutie. Tekute je totiz ciste palive-je to olej z koreniny(oregano= pamajoran, v tomto pripade sa jedna ale o divy, nie kultivovany)
Aj si kupis zelatinove tibolky, mozes ich prepichnut a obsahuju cca 2 kvapky