tvde paty a zlte spodky noh

Príspevok v téme: tvde paty a zlte spodky noh
tinusska

vedeli by ste mi poradit, co mam robit s tvrdymi patami? skusam rozne kremy na zmakcenie, ale to vobec nepomaha. pouzivam aj pamzu, ale to by som musela ako diva drhnut kazdy den. a este ma trapia zlte spodky noh, vraj je to od potu, ale tak ako mam zlte nohy, tak to by mi ten pot musel doslova stekat... mate nejake skusenosti? dakujem

rybka17

ahoj Tinuska, pemzou to treba robit kazdy den.okrem toho peelingovy gel na nohy kazdy den a kazdy vecer kremovanie specialnym kremom.a samozrejme profesionalna pedikura v salone a tam ti poradia co robit..jednoduche :-)

kosa

bola tu vyborna tema ''PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17/B15'',
ale je vymazana.
Kazdy chto ma nejake problemy by si mal najprv precitat tuto temu, nazory prispevky diskutujucich prispievatelov a oponentov roznych nazorov.

zial denno denna hygiena ta neminie.

shakt

Nemas problemi so zenskymi pohlavnymi pohlavnymi organmi?? Oblast paty totiz patri prave tymto organom..zapaly vajecnikov atd..???Pokial nevyriesis tieto problemi,nezlepsi sa ani vonkajsi stav,vzhlad paty.
Namacaj nohy v kupeli z morskou solou,skus si spravit aj kupel zo salvie a po kazdom sprchovani,kupeli nohy natriet zmakcovacim kremom-velmi dobry je z Avonu.