Fibrom

dragona

Ahaaa, tak to je potom super, to je celkom dosť. Aj to má nejakú spotrebu? Že dokedy to treba dopoužívať všetko?

mirinho

toto obsahuje kazde balenie. cize ak budes spravne postupovat, tak taketo mnozstvo fibromov by si mala dokazat odstranit s jednym zakupenym perom ;)

lojniss

ospravedlnujem sa, ze reagujem az teraz, ale dovolenka, jedno s druhym. no ale som tu. co by ste potrebovali vediet? ako to funguje? ono sa to len prilozi na ten fibrom, zmackne, vypusti to chladivy plyn, velmi chladni, zachladi to a fibrom odpadne, to je cela veda :)

dratha87

lojniss mas s tym skusenost? nieco som nasla, ale nedocitala som sa, ze ako sa to pouziva a aky to ma ucinok a tak dalej. vedela by si mi o tom nieco viac povedat?

klarik12

za vyskúšanie to podľa mňa stojí. ak nemáš čas behať po doktoroch, tak je to dobré riešenie. isto lepšie ako som písala predtým to s tým vlasom, že som počula, že sa to tak robí.

dragona

Tak to by aj mňa celkom zaujímalo. Ja toto nemám chvalabohu, však nemusím mať tiež všetko, mám zase iné starosti. Ale muž to má. Jemu je to akože celkom jedno, ale ja sa bojím, že či sa to nemôže aj nejak rozšíriť alebo zhoršiť alebo tak.

lojniss

skus si najst pero na odstranenie fibromov. alebo taketo nieco. nemam s tym skusenost, ale niekde som to zachytila, ze to chvalili. skusim pohladat, ci najdem aj normalny nazov, pod akym to najdes :)