Mám otrasný hlas!

Príspevok v téme: Mám otrasný hlas!
hlasivka

Niekedy som si myslela, že mám normálny, pekný hlas, ale ako som počula nahrávky dostala som z toho depku:( Mám otrasný hlas akoby som mala stisnutý krk ako keby ma niekto dusil :( Môže to byť spôsobené astmou? Nemám silnú astmu, ale mám. Dá sa to nejak vyriešiť? Celkovo aj farba hlasu je o ničom. Samu seba počujem normálne, ale veľa ľudí mi povedalo a niektorí sa vysmievali, že mám hlas ako pridusená. Nefajčím a nikdy som ani nefajčila. Pomóc dá sa s tým niečo robiť?

pompi

Mam 24 a mam strasne tenky hlas da sa ist na vysetrenie niegde vvera si jeden chuj zomna sradny robil poratte mi nieco

Iiiii

Vieš, málokto má pekný hlas. Ja som sa preň snažil spraviť všetko, čo sa len dalo, faj.ím a pi.em, no napriek tomu nemám ten povestný chrapák, či ako sa to nazýva:-) Tiež nie je jednoduché dokázať sa baviť dvadsať rokov bez nealkoholických nápojov najmä, keď máš alkohol asi tak rada ako divá sviňa mydlo:-) Keď však chceš niečo zaspievať, tak ti je už potom jedno, s akým nástrojom to spravíš. Nikto nemá všetko.

rgethrbu

No v podstate mi kazdi hovori ze mam krasni hlas a ze mam neuveritelni talent na spev ako lauren diagle. nechcem sa vichvalovat.ale ked som pocula nahravki tak mi bolo na grc skoro som dostala infarkt aj ked mi vsedci hovorili ze to je nadherne tak som im neverila.ja neviem az do teraz nenavidim videa ako tam ja spievam alebo daco melem.strasne mi to meni hlas.to nenavidim.preco mi ten to hlas menii.tak preto nigdi nenatacam videa a tak proste hamba bi bola akoze ostatnim bi sa to velmi pacilo ale ja v pidstate chcem abi sa to najprv mne pacilo.aby som sa s toho aspon tesit mohla.ved preto.Vzdi ked pocuvam moje viedea ako tam nieco hovorim tak asi si mislim ze som v hrobe

Tajomstvo

Tak porozprávam ti svoj príbeh. Do 15 rokov som mal ženský vysoký piskľavý hlas. Stal som sa preto introvertom, lebo som sa tak hanbil. V telefóne mi neverili, že mám 15. Bol som v tom, že sa mi hlas nezmení. No potom mi hlas zhrubol, mám ho hrubší ako pár mužov. A moderujem. A je krásny. A som na neho hrdí. Nádej zomiera posledná.

Kirk

Prosim pomoc mam detsky hlas a mam 13rokov a už neviem čo robiť spolužiaci sa my smeju a aj niektori dospeli ja už neviem čo robiť poradte my

Kýčera

Kašlite na to, čo si ľudia myslia, hovoria. Ak vás chvália, pustíte si to do hlavy, ak iné- 1. uchom dnu, 2. von. Tie hlasy fakt znejú ináč, ak ich nahráš. Ak si nespokojná, nenahrávaj sa, choď pred zrkadlo a nahlas si hovor, aký máš krásny a úžasný hlas. Nie je dôležité, čo Ti povedia, ale kto Ti to hovorí. Nikto na svete nie je dokonalý, každý máme svoje. Ja som vraj,... môžem ja zato, že som taká dobrá/zlá. Ale niektoré hlasy v telefóne znejú fakt eroticky, príjemne sa počúvajú, ja s tým svojím by som si na erotickej linke nezarobila ani na slanú vodu. Tak sa netráp takými prkotinami.