Mám otrasný hlas!

Príspevok v téme: Mám otrasný hlas!
hlasivka

Niekedy som si myslela, že mám normálny, pekný hlas, ale ako som počula nahrávky dostala som z toho depku:( Mám otrasný hlas akoby som mala stisnutý krk ako keby ma niekto dusil :( Môže to byť spôsobené astmou? Nemám silnú astmu, ale mám. Dá sa to nejak vyriešiť? Celkovo aj farba hlasu je o ničom. Samu seba počujem normálne, ale veľa ľudí mi povedalo a niektorí sa vysmievali, že mám hlas ako pridusená. Nefajčím a nikdy som ani nefajčila. Pomóc dá sa s tým niečo robiť?

hlasivka

Simča zvykli si aj na môj no len mám problém sa s niekym novým zhovárať pre ten hlas. A už vôbec nehovorím o telefonovaní, vtedy to je ešte výraznejšie.
Ale asi nám neostáva nič iné len sa s tým zmieriť a kašľať na to. Ale ako to, že ja sa počujem normálne?

simca :)

Nefertari - dakujem , aspon nejake povzbudenie.:)
Hlasivka - vazne mali by sme kaslat na ostatnych ak ty ho pocujes normalne tak je to ok :) vacsina ludi v mojom okoli si na moj hlas celkom zvykla :)

hlasivka

123jojo mikrofón síce skresľuje, ale povedalo mi to aj dosť ľudi :( ako keby som to mohla ovplyvniť ak sa teda dá určite by som niečo skúsila.

Nefertari

Majte pass baby! Ani ja nemám hlas pekný, ale málokto to rieši, a ak sa preto ešte aj smejú, tak sú to úbožiaci ;)
a Simča - práveže veľa ľudí vraví, že ženy s hrubším hlasom sú viac sexy :) no worries :)

123jojo

neber si to vážne, ak máš zlý mikrofón tak ti skreslí zvuk, čo v skutočnosti ani nemusí byť taký ako ho počuješ

simca :)

Ja mam zase problem s hrubym hlasom. Viaceri sa mi preto vysmievali. Bohuzial zatial som neprisla na nejake riesenie. Hruby hlas na babe - nic pekne :(