prosim zeny,co mate akekolvek skusenosti s uzivanim cilestu,ozvite sa.dnes mi bol predpisany.vdaka
Skúsenosti s HAK Cilest
j
mozete.si chranena aj v tej 7 dnovej pauze
Ahojte
mozme sa s partnerom milovat hocikedy nas napadne ak uzivam hormonalnu antikoncepciu (3. mesiac), myslim tym napriklad, ci je to bezpecne aj v den, ked som si zobrala poslednu tabletku pred 7 dnovou prestavkou?
Dakujem
v den ked dostanes menstruaciu mas uzit prvu.. kedy, to si urcis sama a ostatne v dalsie dni v tom istom case. Najlepsie je robit to napr. po umyti zubov... lahko si spomenies:))
dnes mi lekarka predpisala cilest, kvoli tomu ze sa mi tvorili cysty. ze vraj je cilest na toto uplne najvhodnejsi, no tak uvidime co to spravi. a nie je pravda ze su cysty nebolestive. ked sa to spoji este s inym zapalom a zacnu praskat tak to velmi boli. bojim sa toho priberania.... dufam ze to bude v pohode. a toto forum je super, je skvele dozvediet sa o skusenostiach inych. drzte sa baby
pri HAK sa nema fajcit kvoli vacsiemu riziku trombozy. Pigmentove flaky sa robia HAK +slnko (solarko)
..cilest beriem 6 rokow a mala som aj prestavku 2-3 mesiace..som s ním ndmieru spokojná..zwacsili sa mi prsia nepribrala som, mam peknu tvár aj wlasy..ale ked som mala tu prestawku tak som sxudla 6 kg a mala som strasnu tvár aj náladu..no a tie cysty..ja som mala lypóm ale nepowedala by som ze z cilestu..ja to mám po otcovi on ma furt nejaké kopčeky(tukové).podla mna wyskat cyst zawisi aj od zivotosprawy a zowotnom style..a tiez ze dolezite ci pri uziwani HAK aj fajcis..myslela som si ze je to blbost ale ono to az taka blbost nieje hlawne w lete..mozu sa urobit nepekné flaky..hlawne na tváry..