Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúsenosti s HAK Cilest

vierka

Baby,chcem vám niečo povedať.Momentálne som na MD,ale predtým som pracovala na gynek.ambulancii,a jeden díler mi povedal,že po Cileste je problém otehotnieť,a to sa potvrdilo aj pri pár pacientkách.

j

Ahojte
mozme sa s partnerom milovat hocikedy nas napadne ak uzivam hormonalnu antikoncepciu (3. mesiac), myslim tym napriklad, ci je to bezpecne aj v den, ked som si zobrala poslednu tabletku pred 7 dnovou prestavkou?
Dakujem

evi

awojte.. od kedy som začala brať HAK tak mám špinenie aj ked nemám menštruáciu,a menštruácia mi prišla skôr ako som dobrala prvých 21tabliet...no nemám až také silné bolesti ... mali ste aj vy takéto skúsenosti?? a napravilo sa vám to počas prvých troch mesiacoch užívania?? (beriem cilest)

mimi.a

v den ked dostanes menstruaciu mas uzit prvu.. kedy, to si urcis sama a ostatne v dalsie dni v tom istom case. Najlepsie je robit to napr. po umyti zubov... lahko si spomenies:))

evi

ahojte..mne tiež teraz bol predpísal môj doktor tieto tabletky a chcem sa spýtať, že či tableku musím zobrať hned ako dostanem a potom ju brať v tom čase abo stačí ak si vezmem určitú hodinu v tej den tabletku a každý den ju v tú hodinu budem aj brať... dakujem

alenka

dnes mi lekarka predpisala cilest, kvoli tomu ze sa mi tvorili cysty. ze vraj je cilest na toto uplne najvhodnejsi, no tak uvidime co to spravi. a nie je pravda ze su cysty nebolestive. ked sa to spoji este s inym zapalom a zacnu praskat tak to velmi boli. bojim sa toho priberania.... dufam ze to bude v pohode. a toto forum je super, je skvele dozvediet sa o skusenostiach inych. drzte sa baby

tiffa

..cilest beriem 6 rokow a mala som aj prestavku 2-3 mesiace..som s ním ndmieru spokojná..zwacsili sa mi prsia nepribrala som, mam peknu tvár aj wlasy..ale ked som mala tu prestawku tak som sxudla 6 kg a mala som strasnu tvár aj náladu..no a tie cysty..ja som mala lypóm ale nepowedala by som ze z cilestu..ja to mám po otcovi on ma furt nejaké kopčeky(tukové).podla mna wyskat cyst zawisi aj od zivotosprawy a zowotnom style..a tiez ze dolezite ci pri uziwani HAK aj fajcis..myslela som si ze je to blbost ale ono to az taka blbost nieje hlawne w lete..mozu sa urobit nepekné flaky..hlawne na tváry..