tieto mixery nepouživam, nepotrebujem ich, na krajanie a vykostovanie mam kvalitne nožiky dellinger
Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!
je to síce praktické ale treba aj vedieť že čo si tam treba namixovať :)
ja som dostala mixér po testovaní zo stránky www.spotrebitelskytest.sk . Podla mňa je super, ale je dosť drahý. keby som ho mala platiť, tak by som si rozmyslela
jasné, ja mám mixér značky Kitchen Aid z kuliny. za mňa najlepši čo sme doma zatial mali, predtým nám nejaké lacnejšie odyšli do pol roka.... alebo neposekali orechy a pod.
BJ 2, ja tiez hladam nieco setrnejsie co by zachovavalo fakt co najviac zivin a hlavne to nehucalo ako vrtulnik (lebo mam citlivejsi sluch). :))
A hlavne by som chcel masinku ktora by vedela spracovavat drobne veci ako klicky alebo mlade obilie a podobne veci (proste v malom mnozstve). Tak ak by niekto nieco vedel dajte tipa. A vopred dakujem.
BJ 2, vsimaj tu reklamu na top stroje:
Vdaka vysokym otackam 30 000 ot/min dojde k naruseniu struktury oblalu enzymov ktore vase telo potrebuje. Ked trebars zjete jablko tak vase telo vyuzije len 30 % enzymov v nom ale ked to jablko pouzijete v smoothies (pri 30 000 ot/min) tak vdaka tomu nase telo vyuzije z jablka az 70 % enzymov. Proste naruseny obal totiz umozni vasemu organizmu lepsie spracovanie.
Dagmar, mozes poradit nejaky mixer ktory ti vyhovuje? Dakujem.
Ja som radšej za veľký stolový mixér, dá sa na ňom urobiť oveľa viac vecí ako v tomto.
Nutribullet je geniálny čo sa pomeru cena/kvalita týka. Ale mnoho ľudí ho vníma ako najlepší smoothie mixér vďaka jeho mediálnej prítomnosti. Osobne preferujem značku VitaMix
ktorá vyhráva aj v rôznych recenzách- necenzurovane.sk ja len tak na okraj že existuje aj vyššia trieda :)
Ja som mala tiež taký s plastovou nádobkou najprv :D to bola radosť niečo robiť na tom :D vymenila som za Klarstein - Herakles a nič iné už nechcem :)
Nutribullet je extra silný smoothie mixér s výkonom 20 000 - 23 000 ot./min. Podľa výrobcu ide o „výnimočne pohodlný a skladný prístroj s bohatým príslušenstvom“. Môžete v ňom pripravovať všeličo od klasických smoothies, cez rôzne nátierky, omáčky, cestá, plnky na pečenie a pod.