Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!

Táto diskusia patrí k článku: Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!
Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!

Nutribullet je extra silný smoothie mixér s výkonom 20 000 - 23 000 ot./min. Podľa výrobcu ide o „výnimočne pohodlný a skladný prístroj s bohatým príslušenstvom“. Môžete v ňom pripravovať všeličo od klasických smoothies, cez rôzne nátierky, omáčky, cestá, plnky na pečenie a pod.

bubu007

je pravda ze vysoke otacky produkuju teplo ........ pouzivam nutribullet uz dlho a nespozoroval som ze by sa mixovany napoj zahrieval ....... ak si to v nom nechate pol hodinu tak to mozete logicky uvarit, ale na minutove mixovanie nema sancu zohriat sa teplotu, ktora by poskdila napoj .....................

Ty NETREP

To uz len co je za komentar s tym teplom???
Zabija ziviny teplom??? A to co budem pol hodiny mixovat a mixer mi urobi 100 stupnovu teplotu? Milujem takychto inzinierov,co pisu nezmysli hlava - nehlava.
Nutri Bullet mam doma, dostal som to ako darcek. Je to super, ziadne extremne teplo som si teda nevsimol. Inac btw ked tam nahadzete osupane zemiaky, tak mate hotovo na cesto na halusky.. Dost bolo skrabania zemiakov rucne! :D
Ehm halusky a zdrava strava.. no sem tam sa moze, nie? :)

netrep

kazdy normalny fundovany clovek, alebo len clovek co presiel 7. rocnikom zakladnej skoly vie, ze pri 10 000 otackach za minutu sa produkuje enormne mnozstvo tepla a teplo co robi na nutricne hodnoty? zabija ich, resp eliminuje. takze o com je honenie si ega nad otackami ?