Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!

Táto diskusia patrí k článku: Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!
Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!

Nutribullet je extra silný smoothie mixér s výkonom 20 000 - 23 000 ot./min. Podľa výrobcu ide o „výnimočne pohodlný a skladný prístroj s bohatým príslušenstvom“. Môžete v ňom pripravovať všeličo od klasických smoothies, cez rôzne nátierky, omáčky, cestá, plnky na pečenie a pod.

puni

Nutribullet si kúpil brat ,je celkom šikovný ...a je sním spokojný
Čo sa týká ohrevu a otáčkok tak je to 50/50 vysoké otáčky zvyšia teplotu ale nie tak rýchlo, kludne sa dá robiť zmzlina napríklad tento najväčší nutribullet robí polievku :)
smoothie-recepty.sk

Kamoška má eta ten je tiež dobrý

ideniska

Ja si smoothie robievam pravidelne v lete (v zime len zeleninové), mám kvalitný mixér (klarstein) a myslím si, že aj to je pri príprave smoothie doležité. Videla som už aj také, že mali nádobku z PLASTU :O tak to ma úplne dostalo

BJ 2

Preto je lepsie nepouzivat smoothie. Ako, netvrdim ze to nieje zdrave, ked do seba clovek nevie dostat ziadnu zeleninu, ako jedna spominana tu, lepsie ako nic, ale pokial vie clovek jest ovocie a zeleninu, tak lepsie ju jest priamo, alebo to popucit vidlickov (banany, avokado), nedavat do to mixera.

A potom, co sa tyka odstavovania, tak jednoznacne pouzivat pomalootackove odstavovace, ktore zeleninu lisuju... ako Angel Juicer, omega juicer, atd...

BJ 2

To co pisal netrep je pravda - vy ste ho odsudili, ze zmes sa nezahrieva, az po velmi dlhom mixovani, ale nerozumiete mikrobiologii zivin.
Ta vysoka teplota vznikne na maly okamih, teda pri treni, a znici mikronutrienty, samozrejme vysledna zmes za kratky okamih chladne, lebo okolie je chladne, ale enzymi su takto nicene. Aj odstavovace tym trpia, firmy co to otestovali, zistili, ze toto mikro-zahrievanie znici vela nutrientov aj enzymov.

janyss00

Má tu niekto osobnú skúsenosť, aký mixer kúpiť,na prípravu smoothie? Niečo kvalitnejšie, kedže to bude darček na vianoce pre maminu. Ďakujem

cicacicacica

Máme možnosť práve testovať tento úžasný mixér Nutribullet a môžem povedať že už teraz viem že má miesto pod našim Vianočným stromčekom. Je to úžasná praktická vec, ktorá do nášho života vniesla doslova viac zdravia pretože ja sama zjem maximálne 1 banán za deň, iné ovocie či zeleninu klasickým spôsobom nedokážem skonzumovať, ale do Nutribulletu nahádzem čokoľvek čo mám doma a experimentujem, zmixuje aj tvrdú zeleninu, takže je to super,jediný spôsob ako tomu veriť je vyskúšať ho.Odporúčam! A ďakuem mojej svokričke že nám ho požičala pretože už dlhšie som váhala nad jeho kúpou,nakoľko som sa bála že bude taký istý ako ten čo máme doma, ale nie je. Je o 100 percent lepší!!!

sonnnicka

taktiež sa prikláňam na stranu klarstein-u konkrétne stolový mixér modelu herakles ten perfektne zvláda aj mrkvu, ananás či ľad a tento všade reklamovaný myslím že je predražený

Najčítanejšie články