O.K.,aj ja Tebe,že sa ozývam až teraz.Ak chceš,aby Tvoje dieťa dostalo šancu z astmy vyrásť,musíš pre to urobiť maximum,preto sa vážne POROZPRÁVAJ s ním aj so starkými.Tým,že sa nebude hrať s MAČKOU,KRÁLIKOM a MORČAŤOM,na kt. má mimochodom alergiu a sú aj prenášačmi parazitov a rôznych chorôb,tú prvú lekársky dokázanú,aj keď si nespozorovala u neho reakciu,tie druhé podľa Tvojho popisu,NEBUDEŠ mu ešte viac VYČERPÁVAŤ IMUNITNÝ SYSTÉM,bude menej záchvatov,chorôb,menej liekov,menšie zanášanie organizmu chémiou,...Tvoje dieťa je ALERGIK a aj ASTMATIK,na to nezabúdaj,to nie je sranda,tam sa situácia môže v okamihu dramaticky zmeniť a sprej mu v tom okamihu nemusí stačiť!Ja na Tvojom mieste by som práčku vzduchu nekupovala,ale najskôr naštudovala problematiku,strikne obmedzila SPÚŠŤAČE,sledovala alergénové správy,v správny čas vetrala,dieťa sledovala a podľa toho reagovala,dávala mu ovocie a zeleninu bez postrekov,mäso z doma chovaných zvierat a po pobyte vonku ho od hlavy po päty osprchovala.Ak už niečo musíš kupovať,potom uprednostní slovenských výrobcov,koláče radšej peč doma,vieš,čo tam dáš.Astmatici reagujú na C H L A D/použi rúšku/,ale pozoruj,môže aj na teplo,námahu,... Mliečne výrobky som napísala OBMEDZENE a hlavne čisté-biely jogurt,...To zapíjanie jedla-to je kvôli tráveniu,... a platí to všeobecne a pre všetkých..ale mlieko s chlebom môže.Ten strom,je to japonská čerešňa?,skús zistiť presný názov.Ozvem sa Ti ešte.