Ahojte mám 23 rokov, momentálne som v treťom vzťahu, ani v jednom neprišlo k intímnemu zblíženiu. S terajším priateľom sa poznáme už pár rokov ale sme spolu vo vzťahu tak mesiac. Problém je v tom, že veľmi na mňa nalieha, čo sa týka bozku, vraj má na mňa chuť a vraj ak mu neviem dať bozk tak ho neľúbim a pre neho ten vzťah nemá zmysel, tým pádom ma prestáva ľúbiť. A to tvrdil, že ma ľubil celý čas čo sme sa poznali, čiže roky. Tak ja už neviem, prosím chlapi vyjadrite sa mi k tomuto.
Váham ako ďalej
Nie som veriaca a do kostola nechodím, dokonca nezastavam ani nazoru, že sex až po svadbe, len som sa na to za tie roky necitila pri svojich bývalých. Proste to boli pre mňa také vzťahy nevzťahy, teraz cítim, že som s tým človekom, s ktorým vidím budúcnosť. Je to uplne iné. S tou pusou to je určite len o strachu, že či sa mu to bude páčiť.Skoro 3 roky som sa nebozkávala, skôr som hľadala samú seba a a venovala sa sama sebe, škole, práci, dobrovoľníctvu a tak. Len som cítila, že zvolil rýchle tempo, cítila som sa pod tlakom. Ale uvedomila som si, že chyba bola i na mojej strane.
Neboj sa, myslím, že nezdrhne :)
kathysteel problém dať pusu,alebo len s povinnosti?je to dosť zvláštne,alebo to nie je ten pravý,ktorý by ťa priťahoval?možno si tak vychovávaná že sex až po svadbe a tak,alebo iného vierovyznania potom si nájsť iného partnera takého aká si ty,do ničoho sa nenúť možno vyznávaš iné hodnoty,ktoré tvoj priateľ vníma inak teda ako nezáujem,sama si urči priority,alebo si podľa nich hľadaj partnera možno v kostole,do niečoho sa nútiť naozaj nemá žiadny význam rozhodnutie je na tebe.
Beriem si to v čom sa cítim dobre ( legíny a tričko), na prvú noc vedľa neho to myslím bude stačiť :) Prinajhoršom sa rozhodne zdrhnuť odo mňa :D nič ine sa stať nemôže :) Pohodička. Snažím sa to brať úplne v pohode. Klasika si beriem zubnu kefku, pastu, triko, leginy, a odličovacie obrusky :) To je asi základ pre mna.
Hlavne sa nepripravuj na nič :). Zase budeš o tom priveľmi premýšľať a keď to nebude podľa tvojich predstáv, zase budeš z toho rozhodená. Hlavne buď sama sebou a nerob sa niekým, kým nie si. Bude to neprirodzené a aj tak ťa prekukne, však sa už hádam trochu poznáte. Mám na mysli napr. to, že nahodíš nejakú strašne erotickú bielizeň, alebo tak podobne. Tým zas nechcem povedať, že tam máš ísť v starom vyťahanom pyžame :)
a ešte sa predsa len chcem spýtať prvé prenocovanie u neho, vedľa neho :) na čo sa pripraviť, prípadne čo mať so sebou a tak.
Nemáš za čo:)
Ja som ho tie roky odmietala, ja som mala dva vzťahy, on mal tiež iné a potom som bola 2 roky sama a pred pár mesiacmi sme sa po dlhšej dobe videli, a proste niečo vo mne vzbudil, proste začala som nad ním premýšľať, tešila som sa až ho znovu uvidím, a proste nejako spontánne to prišlo. Zaľúbila som sa. Áno a začnem si to viac užívať, viac užívať tú chvíľu keď sme spolu. Ja vám ďakujem !!!!
ahoj...pusa predsa neznamená hned sex.A kludne si daj čas s tým sexom ako dlho chceš,ked aj dalsí mesiac.Ked ťa donho bude nutiť,nejak to stále navrhovať,tak ťa nelubi.O sexe VZDY rozhoduje len žena.a zalubený alebo správny chlap počká.(ak nie,,nešlo mu o teba )Vy ste spolu tie roky roky predsa nechodili-on len sníval o tebe a až teraz nabral odvahu :)
Ja si myslím, že keď vieš, že sa máte stretnúť, tak dopredu nerozmýšľaj o tom, čo sa bude diať a či ho máš pobozkať a či sa mu to bude páčiť a tak podobne. Jednoducho sa len teš na stretnutie s ním a nerozmýšľaj o tom, čo sa bude diať. "Užívaj chvíle" :).