Ahojte mám 23 rokov, momentálne som v treťom vzťahu, ani v jednom neprišlo k intímnemu zblíženiu. S terajším priateľom sa poznáme už pár rokov ale sme spolu vo vzťahu tak mesiac. Problém je v tom, že veľmi na mňa nalieha, čo sa týka bozku, vraj má na mňa chuť a vraj ak mu neviem dať bozk tak ho neľúbim a pre neho ten vzťah nemá zmysel, tým pádom ma prestáva ľúbiť. A to tvrdil, že ma ľubil celý čas čo sme sa poznali, čiže roky. Tak ja už neviem, prosím chlapi vyjadrite sa mi k tomuto.
Váham ako ďalej
Je to taká menšia trauma z minulých vzťahov, ťažko si k sebe niekoho púšťam. Bojím sa sklamania. Priateľa veľmi ľúbim, viac ako kohokoľvek doteraz. Možno keby tak nenaliehal tak by to bolo spontánne a šlo by to. Strácam istotu, že ma naozaj ľúbi a to ma bolí.
vztah? mne to skor pride, ze ste len kamarati, co spolu travia cas, ak mu ani pusu nevies dat. za intimnym zblizenim som cakala, sex, a nie pusu. preco si vobec s nim? neviem si predstavit byt vo vztahu s muzom ktory ma pritahuje mesiac a nedat mu pusu, ved by som vybuchla.
tak keby šlo o sex, nepoviem, ale že ho ani pobozkať nechceš... chudák chalan :-)
tak mna by najskor zaujimalo, co si ty predstavujes pod slovom vztah... ze sa budete len za rucicky vodit? Preco je pre teba problem mu dat pusu?