Váham ako ďalej

Príspevok v téme: Váham ako ďalej
kathysteel

Ahojte mám 23 rokov, momentálne som v treťom vzťahu, ani v jednom neprišlo k intímnemu zblíženiu. S terajším priateľom sa poznáme už pár rokov ale sme spolu vo vzťahu tak mesiac. Problém je v tom, že veľmi na mňa nalieha, čo sa týka bozku, vraj má na mňa chuť a vraj ak mu neviem dať bozk tak ho neľúbim a pre neho ten vzťah nemá zmysel, tým pádom ma prestáva ľúbiť. A to tvrdil, že ma ľubil celý čas čo sme sa poznali, čiže roky. Tak ja už neviem, prosím chlapi vyjadrite sa mi k tomuto.

kathysteel

Tak to si trafila klinec po hlavičke, proste priveľmi rozmýšľam a rozoberám to v hlave, neviem sa uvoľniť. Nevieš nejakú radu ako sa proste uvolniť? či proste nechať sa viesť ním?

mommonna

Toho sa báť naozaj nemusíš. Myslím si, že sa moc kontroluješ a moc všetko analyzuješ. Trochu sa uvoľni a užívaj si krásny vzťah.

kathysteel

Áno ľúbim ho som si tým istá, a o tú pusu stojím aj ja, len som sa proste bála, že to nebude také ako si predstavuje. Proste ja sa pred ním hanbím.

mommonna

Prečítaj si, čo si napísala: "nejde o tú pusu, to už nejako dám". To akoby si sa nasilu premohla a aby bol pokoj, tak ho pobozkáš. Si si istá, že ho ľúbiš?

kathysteel

Tu už nejde o tú pusu, to už nejako dám, ale neviem či sa mu viem potom prispôsobiť takto aj s tým sexom. Istotne ešte minimálne mesiac chcem mať bez toho.

salalalalala

no, aj ma trocha pravdu. aby si nechcela svojho priatela pobozkat po tom, co ste mesiac spolu...nechapem z coho mas taku traumu
mala by si si najst asi takeho, ktory je sexualne zdrzanlivejsi..lebo sexualita je predsalen dolezita cast vztahu a ked si nesedite v tomto, tak to nebude dobre. aj ked neviem, ci sa ti podari najst niekoho, kto nebude chciet ani bozky. to uz hadam asi len nejakeho asexuala.

kathysteel

Vraj jeho pohár trpezlivosti pretiekol. Proste podľa neho som divná a tým to hasne. Vraj mi nikto nebude tolerovať to, že som taká zdržanlivá.

mommonna

Tak sa s ním treba otvorene porozprávať, ale zase na druhe strane môžeš byť rada, že sa mu páčiš a má na teba "chuť". Hádam by si nechcela, aby to bolo naopak.

Malina000

chlapovi treba vysvetliť, ako by si si to predstavovala, on to potom poväčšine veľmi rád urobí (to sa netýka samozrejme hlúpostí a nereálnych požiadaviek, ale toto tam nespadá) :-)

tak mu povedz, nech už o tom nerozpráva, lebo ťa to znervózňuje, ale nech to radšej skúsi - trpezlivo, postupne, pomaly. že to inak nevieš, bo ešte nie si skrotená :-)

(ako líška v Malom princovi:
– Prosím ťa... skroť si ma! – povedala.
– S radosťou, – odpovedal malý princ, – ale nemám veľa času. Musím si nájsť priateľov a spoznať veľa vecí.
– Spoznáme len veci, ktoré si skrotíme, – povedala líška. – Ľudia nemajú čas, aby niečo spoznávali. Kupujú si u obchodníkov celkom hotové veci. Ale pretože nejestvujú obchodníci, čo by predávali priateľov, ľudia už priateľov nemajú. Ak chceš mať priateľa, skroť si ma!
– Čo mám urobiť? – Spýtal sa malý princ.
– Musíš byť veľmi trpezlivý, – odpovedala líška.
Najprv si sadneš do trávy trochu ďalej odo mňa, asi takto. Ja sa budem na teba pozerať kútikmi očí, a ty nebudeš nič vravieť. Reč je prameňom nedorozumení. ale každý deň si budeš môcť sadnúť trochu bližšie...")

milujsvojzivot.sk