Opat po roku sa vracia ten debilny sviatok zalubenych Valentin. Neznasam ho a neznasam rovnako aj tie reklamy s ruzovymi a cervenymi srdieckami a plagaty na valentinske podujatia. Chyta ma depka lebo ja nemam stale nikoho lebo vsetky pokusy zlyhali. Neznasam ho a najradsej by som ho zrusila. Preco nas musia deptat nas nezadanych alebo po rozchode s tym blbym sviatkom. Otravuju ma reklamy v televizii a v letakoch. Vsade same srdiecka a plysaciky. Je to tak otravne..
A co vy? Ake mate pocity, tiez vas to tak deprimuje? Akoby kazdy musel byt povinne zalubeny a travit ten den s niekym.
A zase ten Valentin...
Je to deň, ako každý iný. Vôbec ho neslávim, aj keď som vo vzťahu. Láska sa má prejavovať každý deň, nie raz za rok. Večne sa smejem z ľudí, ktorí majú z Valentína depky, že budu sami, že ich partner neobdaroval, bla, bla, bla... a v ostatné dni im nevadí, že si neprejavujú lásku. Trochu na hlavu.
Ja som teraz tiež sama a vôbec mi Valentín nevadí. Jasne, môže mi byť ľúto, že nemám láskavého a dobrého partnera ktorému by na mne záležalo a ktorý by ma mal rád, ale je mi ľúto presne to, nie že bude Valentín a nemá mi kto kúpiť čokoládu a ruže. Tak si tú čokoládu a kvety kúpim sama a mám to :-) A cítim sa dobre aj tak... čo ti bráni v tom si urobiť malú radosť alebo dopriať si nejaké potešenie sama? Jediné čo ma napadá ako akceptovateľný dôvod môžu byť financie, inak si predsa môžeš urobiť pekný deň aj tak... a svätému Valentínovi by isto nevadilo, keby si aj single ľudia užívali jeho deň. Alebo ho proste popros, nech ti niekoho dobrého čoskoro pošle a máš to :-)
Zle som sa vyjadrila. Je to deň výmyselníkov.
Valentín je vlastne deň pre výmyselníkov.
Ak už nemajú čo robiť, vymýšľajú blbosti.
No, mala som to aspon vtesnat do jednej spravy, co uz.
Rada_neznamej - Tuším, že si sa nechala trochu uniesť. :-)
Jaj a takmer by som zabudla na rozkosne fotky babatiek, vsetky dokonale, krasne, poslusne a pozor, su jediny zmysel zivota! Inymi slovami - nemas decka, nemas zmysel zivota, nemas dokonale usmiate decka, nieco nie je s tebou v poriadku! A vobec, nechces decka? Treba ta odstrelit. Kde je empatia voci zenam, ktore deti mat nemozu? Chora doba!
valentin sa blizi.. pod do mojej chyzi :-DDD
ludia benlaznite ved tu idr cisto len o komerciu a zisk obchodnych retazcov ktore vam tlacia kaleraby do hlav aby ste kupovali a kupovali a kupovali lebo je nejaky valentin a zmanipulovani ludia stresuju a kupuju a kupuju... zatial co ti pri zdravim rozume to serkaju a serkaju a nedaju sa obalamutit.
Pripadne tie sproste citaty, ktorych je plny FB, ako naozaj pocitis stratu az ked umrie tvoja mamicka a mamicka je jedina, co ta pochopi. Ti kde nechali empatiu voci detom v domovoch a ostatnym detom, ktore boli sukami opustene? Taky je svet v ktorom zijes!
No ty mas dpc problemy! Ja by som zrusila sviatok matiek, nie kazda mater sa musi oslavovat, niektore su aj suky, ktore opustili svoje deti. A co sa mam posrat teraz?