A zase ten Valentin...

Príspevok v téme: A zase ten Valentin...
l-o-v-e

Opat po roku sa vracia ten debilny sviatok zalubenych Valentin. Neznasam ho a neznasam rovnako aj tie reklamy s ruzovymi a cervenymi srdieckami a plagaty na valentinske podujatia. Chyta ma depka lebo ja nemam stale nikoho lebo vsetky pokusy zlyhali. Neznasam ho a najradsej by som ho zrusila. Preco nas musia deptat nas nezadanych alebo po rozchode s tym blbym sviatkom. Otravuju ma reklamy v televizii a v letakoch. Vsade same srdiecka a plysaciky. Je to tak otravne..
A co vy? Ake mate pocity, tiez vas to tak deprimuje? Akoby kazdy musel byt povinne zalubeny a travit ten den s niekym.

DaveSk

Každý prechádza vzťahmi.
A je len na nás, ako tento sviatok berieme.
Nájdi si nejakú aktivitu. A venuj sa jej.
Sviatok Valentína je len marketingový sviatok.

NaRovinu

Ja tiež nikoho nemám, a aj tak pokladám Valentína za blbosť. Nič to so mnou nerobí.
Donedávna som nevedela, kedy ten Valentín je.

Lula 123

Moje slova ...tiez nenavidim Valentin ....v tento den sa neda ist von ( same zamilovane pary) neda sa pozerat TV ( romanticke filmy ) najradsej by som na tento den bola zakopana kdesi v zemi ...............ked si pomyslim na tan dovod preco nanavidim Valentin ....je mi na plakanie

zufalkaphkr

mna to absolutne nedeprimuje a nedepta mam ovela vacsia starosti na hlave a potom nema potrebu zverejnovat vyznavat lasku verejne takze vobec to necitim ako deprujucu udalost.to co tak vnimam je vjeana spicelska filozoficka spolicnistvktora nema co robit.to Vy nu nicite zivot.cobec necutim sa ako zufalka akojedna p psychologicka to chce vsugerovat zly analizu robite a take veci ako ten bly valentin ma vobec nestve a nechyba mi aby som bola nasily s niekym ku komu nic necitim a nikdy ho milovat nebudem.laska je sukromna vec dvoch ludi nepotrebuje publicitu.je to sprosty sviatok.

tasty

aj keď nikoho nemáte, nemáte svoju polovičku, môžte obšťastniť drobným darčekom svojho blížneho (mamku, tatka) však aj ich ľúbite predsa, a uvidíte urobí Vám to radosť :)

dadi8

Tento "sviatok" je úplne zbytočný, ale nejako sa nad ním nevzrušujem. Tiež nikoho nemám, ale nedeprimuje ma a ignorujem ho. Skôr mi to celé pripadá ako jedná veľká maškaráda

Kamoska-

Boze ludia, ved to by sa museli zrusit skoro vsetky sviatky s takymo pristupom. Mna napriklad depta viac sviatok vsetkych svatych - naco si jatrit rany, ked ti najblizsi zosnuly su v nasich srdciach predsa po cely rok a nie len jeden den v roku, hm? Takze sa skusme tesit z veci, ktore nam robia radost miesto toho, aby sme smutili a rozculovali sa nad vecami, ktore nam ju nerobia. Najdime na veciach pozitivne stranky, aj ked len malicke a na chvilku. Ved zivot je taky kratky na to, aby sme sa rozculovali a deptali :)

Milada24

Prezyvka005 ako takto surovo jej to napísať si si dovolil. Áno ona je vinná ale to že v dnešnom svete si nájsť vyhovujúceho partnera a ešte takého ktorý by mal tiež oňu zájuem je veľmi ťažké.
L-O-V-E viem ťa pochopiť tiež sa mi to stalo v minulosti keď som sa rozišla s priateľom. Myslím že média by mali brať ohľad aj na osamelých ľudí a nie len toho valentína vyzdvihovať lebo je veľa osamelých alebo rozídených ktorí sa musia cítiť počas týchto dni mizerne a reklamy a média ich ešte viac deptajú. A ešte tie zaľúbené piesne v rádiach keď začnu púšťať tak to ho radšej ani nezapínaj.