Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neverna snubenica

Príspevok v téme: Neverna snubenica
chucky

ani neviem ako zacat, som v takej situacii zeby som najradsej odisiel a nikdy sa nevratil. s priatelkou, mimochodom snubenicou sme spolu 5 rokov, z toho 3 zijeme spolu a mame 7 mesiacov pred svadbou. pred dvomi tyzdnami som zistil ze sa stretavala s jednym chlapom. rozpravali sme sa o tom, kedze ja som clovek ktory riesi problemy hned, tak som to na nu vybalil, priznala sa mi, velmi ma to boli a nemam ani najmensie tusenie preco to urobila. dokonca sa s nim sfotila, on zavesil fotku na fb a moji kamosi ktori ho poznaju si hned fotku stiahli a katastrofa bola na svete este horsia. vie o tom moja rodina, okrem mojej mami tu by asi trafil slak, moji kamarati, ktori mi momentalne vyvolavaju a nadavaju do ch.. ze som este stale s nou. velmi ju lubim nechcem ju nechat, viem ze to urobila prvy krat, chcem jej naspat doverovat, ked sme sa spolu rozpravali, nijako ma neovplyvnovala, len mi povedala, ze ma urobi stastnym, ze ju to boli lutuje to a hambi sa zato, povedala mi aby sme zacali odznovu bez klamsiev, aby som jej a nam dal sancu, pretoze ona vie ze moj zivot bez nej by nemal zmysel absolutne. ja stale rozmyslam nad tym co robit, trapi ma tiez ze to vie moj brat jeho zena atd, ona sama plaka a nevie ako sa im pozrie do oci, hlavne teraz ked mame mat onedlho svadbu. kazdy kamarat, aj brat mi hucia do hlavy, teraz ja neviem co si mam mysliet. asi to chce cas urcite, ale trapi aj to ze o nej hovoria ako o kurve, ja viem aka je, aku ma povahu poznam ju, o to viac to boli ze je to slusne dievca, nikdy nikoho nemala predo mnou, neviem ako rozmyslala v tej chvili ked sa stretla alebo spoznala s tamtym, co jej to dalo? dobrodruzstvo, zeby ? neviem.. nechapem... milujem ju a chcem jej zacat verit, mozno.. casom.. ja ani neviem co od vas chcem, sedim v praci, a rozmyslam nad tym vsetkym.. neprosila ma, ospravedlnila sa mi a povedala ze mam svoj rozum, a ja sa musim sam rozhodnut... mozno som sa chcel len vyrozpravat... pretoze moji kamarati ma ani k slovu nechcu pustit, a nedviham im uz ani telefon..

skorosenior

V manželstve vznikajú veľmi ťažké situácie prekonať ktoré vyžaduje to najvyššie vypätie a obetovanie sa z oboch strán počas niekoľkých desaťročí. Aj tak sa rozpadá pomaly každé druhé a trend stúpa. Pokiaľ tam máte už teraz takéto slabé miesto je len malá pravdepodobnosť že vám to vydrží. A rozchádzať sa ak máte spolu deti, byt, majetok to je iné kafe.

kafe

svadbu určite zrušiť. A ehm, slušné dievča to mohlo byť kedysi. Asi sa len vyfarbila. Radšej teraz ako po svadbe. Šak kľudne s ňou zostaň nejaký čas a uvidíš..

kikaaa

Cas ukaže ale ty už ten cas asi nemas kedže o par mesiacov sa mas ženit,Ja som urobila takysto vojnu,odniesla som jeho rodicom cely FB spravy ako si tam vypisoval a ma pekne podvadzal a este aj nato spominal,Vosla som do jedneho podniku kde ho každy poznal a každy z jeho kamaratov si vsetko precitali a kokot bol on a dost dlho.....ja viem že takymto stylom som to až spravit nemala ale zufala som bola-a zufaly clovek robi zufale ciny.Ja som odpustila a rok boli len same hadky a nedovera a teraz sa to trocha zlepsilo ale zasa to prekazila jedna udalost na ktoru musi odcestovat na tyžden z prace -a presne to sa stalo na tej tyždnovej dovolenke a teraz tam ma ist zasa.....takže tiež som zasa v poriadnej kaši a po nociach nespim len premyslam a on sa tam bude kludne zabavat a flirtovat so ženskymi...

chucky

ved prave to je najhorsie na tom, ja odpustim , ale nezabudnem, hlavne ma trapi ze pre jej sprostu hlavu a hlupost si kazdy o nej mysli ze je kurva. ja niesom ten typ aby som pozeral na druhym, ja pozeram na svoj zivot ide tu o jej a nasu buducnost len vyzera ako kurva pred rodinou vies a tak.. cas to mozno zahoji ale aj tak neviem a nie je som este rozhodnuty ci s nou ostanem..

kikaaa

Mam presne taky isty problem už rok,odpustila som a začalo kontrolovanie z mojej strany ,vyvolavanie a pod.Zatial sa chlapec drži a veri že sa to zmeni,no ja už mam v hlave asi nejaky blok a stale na to myslim...Pokial si silny a dokažeš na 100 percent odpustit,tak odpusti-nikto nieje neomylny a každy spravi v živote chybu ktoru može lutovat do konca života.Ale už ked sa rozhodneš pre odpustenie tak vypusti to z hlavy a pokracuj vo vztahu dalej ......