ani neviem ako zacat, som v takej situacii zeby som najradsej odisiel a nikdy sa nevratil. s priatelkou, mimochodom snubenicou sme spolu 5 rokov, z toho 3 zijeme spolu a mame 7 mesiacov pred svadbou. pred dvomi tyzdnami som zistil ze sa stretavala s jednym chlapom. rozpravali sme sa o tom, kedze ja som clovek ktory riesi problemy hned, tak som to na nu vybalil, priznala sa mi, velmi ma to boli a nemam ani najmensie tusenie preco to urobila. dokonca sa s nim sfotila, on zavesil fotku na fb a moji kamosi ktori ho poznaju si hned fotku stiahli a katastrofa bola na svete este horsia. vie o tom moja rodina, okrem mojej mami tu by asi trafil slak, moji kamarati, ktori mi momentalne vyvolavaju a nadavaju do ch.. ze som este stale s nou. velmi ju lubim nechcem ju nechat, viem ze to urobila prvy krat, chcem jej naspat doverovat, ked sme sa spolu rozpravali, nijako ma neovplyvnovala, len mi povedala, ze ma urobi stastnym, ze ju to boli lutuje to a hambi sa zato, povedala mi aby sme zacali odznovu bez klamsiev, aby som jej a nam dal sancu, pretoze ona vie ze moj zivot bez nej by nemal zmysel absolutne. ja stale rozmyslam nad tym co robit, trapi ma tiez ze to vie moj brat jeho zena atd, ona sama plaka a nevie ako sa im pozrie do oci, hlavne teraz ked mame mat onedlho svadbu. kazdy kamarat, aj brat mi hucia do hlavy, teraz ja neviem co si mam mysliet. asi to chce cas urcite, ale trapi aj to ze o nej hovoria ako o kurve, ja viem aka je, aku ma povahu poznam ju, o to viac to boli ze je to slusne dievca, nikdy nikoho nemala predo mnou, neviem ako rozmyslala v tej chvili ked sa stretla alebo spoznala s tamtym, co jej to dalo? dobrodruzstvo, zeby ? neviem.. nechapem... milujem ju a chcem jej zacat verit, mozno.. casom.. ja ani neviem co od vas chcem, sedim v praci, a rozmyslam nad tym vsetkym.. neprosila ma, ospravedlnila sa mi a povedala ze mam svoj rozum, a ja sa musim sam rozhodnut... mozno som sa chcel len vyrozpravat... pretoze moji kamarati ma ani k slovu nechcu pustit, a nedviham im uz ani telefon..
Neverna snubenica
...strasne lacno si sa nechal, nechutne ,,ta opila rozkom,,
laura321 dobre hovorí, toto nebolo len opila som sa bozkávala som sa a je mi to luto
ale úmyselne a dlhodobo sa stretávali, flirtovali a možno bol aj sex len na ten si jej nedošiel (ked bol taky krásavec ze strkať jazyk nemala problem, možno aj do nej strkali...prepac ale výstižnejšie sa to povedať nedalo)
inak koľko takých krásavcov este bude? ja ich poznám dost ale ani to mi nedáva oprávnenie podviesť priateľa - len zato ze bol pekný? to je dost slabá výhovorka, to ked sa vyspi s nejakým pekným jej to ospravedlníš?
kebyže to je opačne, ospraedlňila by ti to? prepac pupik ked ona bola taka pekná neodolal som sa s ňou stretnúť, bozkavat, vypisovať si, dat vínko, taky flirtik, stiplave recicky co by som s ňou robil vieš- sak lebo bola pekna ( ja myslim ze by ta poslala hned do zadku!)
Odpostat sa ma ale prides mi nejaky cajovy chlap. Okrem toho nadavas na toho chlapa ze geno/kkt a pritom tvoja husicka za to moze minimalne na rovnakej urovni ako ten typek ak nie vacsej.
Ja by som jej mozno sancu dal keby som bol na tvojom mieste ale.
a) svadbu by som zrusil na neurcito s tym ze ked budem chciet ju o ruku poziadam znova (nech si nieje pani priatelka ista ze sa jej v zivote vsetko prepecie len tak)
b) vravis ze to vedia aj niektori v rodine, ja by som tych rodinnych prislusnikov co to vedia zvolal a nechal by som tvoju slecnu im vysvetlit tento uletik a ospravedlnit sa :D (myslim ze to by bolo zasluzeny trest a keby to zvladla tak by som jej mozno casom zacal aj doverovat
c) prestan sa spravat ako fnukajuca devka a bud trochu nad vecou.
no vies, keby sa jednalo o jednorazovu neveru pod vplyvom alkoholu s vytriezvenim a uvedomenim si strasnej chyby este mozno by som bola tolerantna, mozno...Ale ona sa s nim stretavala a pochybujem, ze spolu nechrapali, takze toto sa skratom nenazyva. Si velmi dobry a tolerantny chalan, budes to mat tazke, lebo aj keby ta podviedla 5 x,kedze sklony k tomu uz ma ako sa ukazalo, ty jej stale odpustis.
uha...prepáč ale tiež tomu už nedávam šancu :( pozri, koľko takých parnerstiev, resp. manželstiev, kde to po takejto situácii ešte funguje, poznáš? ja ani jedno.. zato poznám desiatky takých, kde ešte dali ľudia druhú šancu a aj tak sa znova rozišli...ja sama som toho príklad, tiež mi bolo ubližované vo vzťahu, ale vstúpila som do tej istej rieky nie dvakrát, ale rovno viackrát, kým som sa neutopila..
..ty si teraz veľmi zamilovaný a uvažuješ srdcom, nie rozumom, čo je normálne, ale mal by si viac načúvať svojej rodine, kamarátom, ktorí tu chcú a radia dobre, aby si sa na ňu vyprdol.. je jedno či si bol jej prvý, to jej neveru neospravedlňuje a keď to urobila raz, spraví to znova..to nie je skrat, to je povaha..niektorí ľudia to dokážu, iní nie..nad svadbou určite neuvažuj a zruš ju.. držím palce aby si to nejako zvládol, máš to ťažké
rozhodol si sa. Vy dvaja sa poznáte lepšie, než ako sa to tu nám môže zdať, že to vyzerá. Prajem vám to.
Na svadbu prosím ťa nemysli ešte aspoň ďalšie dva roky. Nech sa kočka ukáže, či sa uvedomila alebo nie. Držím päste :)
pekne ta ma omotaneho ta tvoja pupka :D ze neodolala som :D ja som si vo vztahu prezila uz hocico, krizy, zle casy, budeme spolu/nebudeme..ale v zivote by ma ani nenapadlo vypisovat si s nejakym krasavcom, pripadne mu strkat jazyk do ust..tolko ucty som k partnerovi, resp. k nasmu vztahu vzdy mala..nech bolo akokolvek..
snad to raz nebudes lutovat..o com velmi pochybujem
si naivny a robis velku chybu.
rozpravali sme sa od 9 doteraz, tu spi vedla mna,nedokazem ju nechat, verim jej spoznali sa na fb, pisali spolu od oktobra, stretli sa 10 dec., lebo on zije v uk, boli spolu na kave, dali si vino, pytam sa, pupik na jaku pindu si to robila? laska, bol to skrat, co som ti ja nedal ze si to musela robit? laska urobil som nieco zle? nie nikdy, nic, proste on bol super, komunikativny, dobre vyzeral, mal zmysel pre humor, ano ano, kamarati su, musia byt, ale fotka? pusinky ? to naco? chcela si zmenu? nie nikdy, by som ta nevymenila, tak na jakeho boha si mu pchala jazyk do huby, lebo bol pritazlivy, a ja kde v pi som bol vtedy? v robote a drel aby sme sa mali dobre, aby som bol stastny lebo si stastna ty? laska, odpust, neodolala som, no poucila som sa, a viem, ze to nikdy neurobim, viem, ze som ti ublizila, nechcem ta stratit, urobim ta stastnym, a dokazem ti ako ta milujem, dobre, dobre pupka, ale vies, ked si predstavim, ze si sa bozkavala s druhym genom, tak saliem, ano viem prepac... rozplakala sa, keby som ho stretol rozkopem ho, ale brad pitt zije dlhodobo v uk, a momentalne nie je doma uz... hlupacik moj a kde si mala rozum vtedy ked ten hroch zavesil fotku na fb? ja neviem, neuvedomila som si to, ale ja ked som dal na jeho profil, 14 spol priatelov, pana boha, fajn, okrem fotky si chlapci vsimli aj pusinky k fotkam, srdiecka, atd... dobre pupka, neplac, bez si lahnut, uz sa neda nic robit stalo sa, kazdy robi chyby a sancu ti dam, lebo ta milujem tak ako nikoho, geno bloknuty, cislo vymazane, fotka zabudnuta, svadba zrusena/odlozena/ co dalej? cas ukaze, tak este dobru noc.
1. odloz svadbu na neurcito
2. povedz jej ze potrebujes cas a nestretavaj sa s nou napr. 1-2 mesiace, povedz jej co k nej citis a ze len chces chvilu pre seba.
Ak nebodaj zahne niekam, tak sa na nu vykasli a maj sa sam rad natolko, ze s nejakou k..... si neznicis zivot. Co hovoria ini, na to sa vykasli, partnerstvo je o vas dvoch a nie o inych ludoch. Ak si teda niekoho nasla, nestala za to a hotovo, bude ina, lepsia aj ked nie hned.
Ak vydrzi a nebude ani hladat nikoho (nieto sa s niekym stretavat za ucelom neviem coho vsetkeho) tak je tu nadej. Niekedy clovek urobi skratka chybu a ak to bola iba chyba, tak treba vediet aj odpustat. Ja by som mozno nasadil po mesiaci odlucenia "agenta" ktoreho nepozna a ten by ju vyskusal balit a ak nie je ten agent zaroven svina tak ti povie co bolo a ty uz vies na com si. Tolko moj nazor. A nebran sa ani manzelskej poradni, psychologovi, ten ti moze poradit, moze to byt aj farar ale taky naozaj super clovek nie ten co vodu kaze vino pije... A poradit moze aj skuseny clovek v oblasti vztahov a nemusi mat ani titul ani nic, len ma skusenosti. Su ludia co sa pozru a vidia hned ci sa k sebe hodite.
A velmi pozitivne je, ze sa to stalo teraz a nie po svadbe pripadne ked by ste uz mali spolu deti atd. Cize vlastne super. Treba si pozriet aj aku ma mamku a tam sa da zistit vela...