ani neviem ako zacat, som v takej situacii zeby som najradsej odisiel a nikdy sa nevratil. s priatelkou, mimochodom snubenicou sme spolu 5 rokov, z toho 3 zijeme spolu a mame 7 mesiacov pred svadbou. pred dvomi tyzdnami som zistil ze sa stretavala s jednym chlapom. rozpravali sme sa o tom, kedze ja som clovek ktory riesi problemy hned, tak som to na nu vybalil, priznala sa mi, velmi ma to boli a nemam ani najmensie tusenie preco to urobila. dokonca sa s nim sfotila, on zavesil fotku na fb a moji kamosi ktori ho poznaju si hned fotku stiahli a katastrofa bola na svete este horsia. vie o tom moja rodina, okrem mojej mami tu by asi trafil slak, moji kamarati, ktori mi momentalne vyvolavaju a nadavaju do ch.. ze som este stale s nou. velmi ju lubim nechcem ju nechat, viem ze to urobila prvy krat, chcem jej naspat doverovat, ked sme sa spolu rozpravali, nijako ma neovplyvnovala, len mi povedala, ze ma urobi stastnym, ze ju to boli lutuje to a hambi sa zato, povedala mi aby sme zacali odznovu bez klamsiev, aby som jej a nam dal sancu, pretoze ona vie ze moj zivot bez nej by nemal zmysel absolutne. ja stale rozmyslam nad tym co robit, trapi ma tiez ze to vie moj brat jeho zena atd, ona sama plaka a nevie ako sa im pozrie do oci, hlavne teraz ked mame mat onedlho svadbu. kazdy kamarat, aj brat mi hucia do hlavy, teraz ja neviem co si mam mysliet. asi to chce cas urcite, ale trapi aj to ze o nej hovoria ako o kurve, ja viem aka je, aku ma povahu poznam ju, o to viac to boli ze je to slusne dievca, nikdy nikoho nemala predo mnou, neviem ako rozmyslala v tej chvili ked sa stretla alebo spoznala s tamtym, co jej to dalo? dobrodruzstvo, zeby ? neviem.. nechapem... milujem ju a chcem jej zacat verit, mozno.. casom.. ja ani neviem co od vas chcem, sedim v praci, a rozmyslam nad tym vsetkym.. neprosila ma, ospravedlnila sa mi a povedala ze mam svoj rozum, a ja sa musim sam rozhodnut... mozno som sa chcel len vyrozpravat... pretoze moji kamarati ma ani k slovu nechcu pustit, a nedviham im uz ani telefon..
Neverna snubenica
a to voľno v robote si vezmi. Či už budeš doma čučať do steny alebo niekde pôjdeš, pomôže ti to. Ja myslím, že určite.
"ked jej neodpustim a neostanem pri nej bude mi este horsie" netrep. Ked s ňou ostaneš, tie pochybnosti a neistota bude vo vzťahu STÁLE. Proste dôvera je v prdeli. Ja si neviem predstaviť byť vo vzťahu a nemôcť dôverovať. To je dobrovoľný masochizmus, to bolí síce menej ako rozchod ale bolí to furt. Sa chceš odsúdiť na doživotné utrpenie? Kontrolovať ju ako pako? Preverovať si či hovorí pravdu, sledovať ju... neviem. ČO je na tomto lepšie ako na rozchode?
Never jej. Uz len to, ze ti to nepovedala sama, ale ty si sa to dozvedel a sam si to na nu vybalil, tak teraz pokracuje v tom vymyslani. Keby sama prisla za tebou a lutovala by, tak mozno by som jej verit. Takto si ju prichytil ty a teraz uz len mota a tvrdi ti, ze s nim ani nic nemala, lebo zahmlieva co moze.
o tom neviem ci s nim mala sex, hovorila mi ze sa bozkavali, rozpravali sa ale keby som sa to do matky pici nedozvedel ktovie ci by s nim nesla.... achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
No a podvádzala ťa, teda súložila s ním alebo sa s ním stretla pár krát na káve? Lebo to mi z tvojho príspevku nie je jasné.
ja si myslim, ze ona to lutuje uz dost a neurobi to..podla mna ju to bude skriet a neurobi to...neviem...a kamarati a veci okolo toho, to prehrmi..i ked niekedy si na to spomenu...zelam ti vela sily, uz vidim, ako si sa rozhodol...
ked jej neodpustim a neostanem pri nej bude mi este horsie ja niesom chlap ktory dava city najavo ani nevyzeram ako kocur zo shreka ale mam takisto city a dnu to boli velmi, a bolelo by o to horsie keby som bol bez nej, neviem ci by som dokazal zabudnut na nu, neviem si to ani len predstavit, teraz ma naebali este kamrati, ze som parohac a podbne somariny, na toto mam pozerat ze som parohac ze mi zlomila ego? preboha ublizila mi zena ktoru milujem viac ako svoj zivot, a ja mam pozerat na nejake ego a na parohy ?mne uz nepomozu ani kamarati, asi by mi pomoholo keby som si vzal volno v robote a bol chvilu sam.. mozno
súhlas s tasty...inak ak by si sa chcel ešte vykecať, rada ťa vypočujem...(píšeš rozumne ;))
och bože, je to hrozné, ak jej teraz len tak odpustíš, tak jej dáš najavo, že aj keď nabudúce také spraví, tak sa nič aj tak nestane
ja by som v tvojom mieste zrušila určite svadbu, aspoň na ten čas po kým by sa obnovila dôvera medzi vami, ak sa tak nestane, bol by rozchod
trapit sa budem aj bez nej je to fuk