Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokračovať v tom?

Príspevok v téme: Pokračovať v tom?
Netreba

Ahojte. S priateľom bývame spolu od septembra cca. Dovtedy bolo všetko v pohode, avšak kým sme spolu nechodili tak pil dosť často, aj každý deň. Pri mne to obmedzil ale teraz zase ma potrebu byť každý víkend v liehu. Veľmi sa hádame kvôli tomu, vie že ma to veľmi trápi, plačem kvôli tomu (mamu mám alkoholičku a tak sa tomu dosť bránim a bojím sa toho). On keď ide piť s kamarátmi tak sa ani nevráti domov celý víkend a ide spať domov a ani sa neohlási celé dni ani nič...Robím preňho všetko, cez týždeň sme v robote a tak sa ani nevidíme, akurát večer a cez víkend by som rada bola s ním ale jediné čoho sa dočkám je to že ide piť. Chceli by sme o pár rokov už aj bábätko, ale neviem si predstaviť že to pri ňom vydržím keď toto bude robiť stále. Vidí že ma to trápi a keď sa ho opýtam či to bude robiť pravidelne tak mi povie že áno. Len nechápem, prečo neni ochotný to zmeniť keď vidí, že to je jediné čo nám bráni k tomu aby sme sa nehádali a boli šťastní..Myslíte, že to má ešte ďalej význam a mám to rešpektovať alebo sa vykašlať nato ? ...

Netreba

A dosť často mu to dávam aj pocítiť vlastne vidí na mne, že ma to trápi, keď plačem tak radšej sa otočí a ide spať...a všetko otáča proti mne, že nechápe prečo mi to vadí, že to robí každý normálny človek..napríklad ja už tú potrebu dávno nemám opíjať sa do nemoty...viem, že keď ho nechám tak bude ešte horšie natom ako predtým než sme sa dali dokopy a že skončí zle...a to ozaj nechcem :-/ ale nedá sa takto trápiť...

Delete

všetko má význam...ale ak tvoj priateľ radšej trávi čas alkoholickými kreáciami namiesto toho, aby bol s tebou tak neviem...

Príde mi to dosť sebecké a také chladné správanie voči vášmu vzťahu.

Netreba

Ale to chcem tak veľa od neho ?...Viem že to za mňa nerozhodnete, len potrebujem počuť aj názory iných, čo by robili ony...