Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pokračovať v tom?

Príspevok v téme: Pokračovať v tom?
Netreba

Ahojte. S priateľom bývame spolu od septembra cca. Dovtedy bolo všetko v pohode, avšak kým sme spolu nechodili tak pil dosť často, aj každý deň. Pri mne to obmedzil ale teraz zase ma potrebu byť každý víkend v liehu. Veľmi sa hádame kvôli tomu, vie že ma to veľmi trápi, plačem kvôli tomu (mamu mám alkoholičku a tak sa tomu dosť bránim a bojím sa toho). On keď ide piť s kamarátmi tak sa ani nevráti domov celý víkend a ide spať domov a ani sa neohlási celé dni ani nič...Robím preňho všetko, cez týždeň sme v robote a tak sa ani nevidíme, akurát večer a cez víkend by som rada bola s ním ale jediné čoho sa dočkám je to že ide piť. Chceli by sme o pár rokov už aj bábätko, ale neviem si predstaviť že to pri ňom vydržím keď toto bude robiť stále. Vidí že ma to trápi a keď sa ho opýtam či to bude robiť pravidelne tak mi povie že áno. Len nechápem, prečo neni ochotný to zmeniť keď vidí, že to je jediné čo nám bráni k tomu aby sme sa nehádali a boli šťastní..Myslíte, že to má ešte ďalej význam a mám to rešpektovať alebo sa vykašlať nato ? ...

Netreba

Nepotrebujem to aby ste mi verili a nepotrebujem tu čítať ani ironické poznámky...človek by rád počul normálnu radu a dočká sa tohto...všetko sa dá aj ináč povedať

tasty

doubledog
dobrý postreh, rozhodne by som ja šťastná nebola, ak by sa môj partner vyparil cez víkend sa opíjať a ani by sa za celý čas neozval, dokonca ani by nespal doma, však by som si búchala hlavu o stenu, že čo to za chudera som, že takého chlapa mám, hanbila by som sa sama pred sebou, pred rodičmi, pred kamarátkami, ale hlavne sama pred sebou, preboha, hrozná predstava

Netreba

Ja ani neviem...možno nahováram a možno nie, možno sa bojím byť sama a preto radšej toto trpím...keď nepije tak je to úžasný človek ale akonáhle mu zavolajú kamaráti tak som ako vzduch...viem, že keď už ho nechám tak už to bude fajn, len najťažšie je urobiť to rozhodnutie a seknúť s tým :-/

doubledog

btw. ako to, ze si s nim stastna, ked sa poriadne nevidite a dokonca ti ani neda vediet, kde je a ze spi doma?
nenahovaras si ty nieco?

tasty

no akého si vyberieš takého budeš mať, čo si kto v živote zaseje to bude aj žať, to ty si vytváraš svoju budúcnosť

to je tvoj život, ty sa musíš rozhodnúť, len, aby si potom neskončila ako chudera s opilcom s prepitými peniazmi a s hladným deckom na krku

doubledog

tie jeho odpovede dost vela naznacuju.
uz len to, ze tvrdi, ze to robi kazdy normalny clovek.
to nie je pravda, naozaj málokto travi cele vikendy opijanim sa.

Netreba

No mne sa s ním chodiť nechce, lebo tých jeho kamarátov ozaj nemusím a do krčmy tiež nemám chuť chodiť :-) radšej by som si s ním spravila pekný večer..mňa nebaví chodiť po podnikoch a opíjať sa...sem tam, raz za dva mesiace nevravím, ísť si posedieť so známymi, alebo u nás doma ale nie predsa každý víkend...
Chcela by som to rešpektovať z toho dôvodu, že si viem predstaviť aj rodinu s ním a tak..lebo okrem týchto problémov som pri ňom naozaj šťastná :-/

tasty

ja by som takého chlapa nechcela, utekala by som od neho čo najskôr

už keď Ti na otázku, či to tak bude robiť pravidelne povie, že áno, myslím, že k tomu netreba žiadny komentár