Pozajtra mam 32 rokov co mam robit ked sa na tento vek vobec necitim pametam si svoje pubertalne roky ako by boli vcerajskom ako som chodila na kazdy triedny mejdan striedala chalanov ktorych ked teraz stretnem v samoobsluhe ako tlacia pred sebou kosik a maju so sebou trebars decko a su obleceny v nejakom uplne debilnom svetry popripade im preriedly vlasy tak sa my nechce verit ze su to ty akcny machry z devedesiatych rokov ved si pametam ako by to bolo vcera ked sme z kamaratkov pozeravali kazdu epizodu BEWERLIHILLS 902 10.neviem sa spametat z toho ze je zo mna tridcatdvarocna stara koza ked mi dospievanie pride ako by sa to cele odohralo celkom nedavno ako by to boli tyzdne a nie roky.
Nenasytny cas
Ja sa tiez niekedy citim na 20. Ale potom ked vidim okolo seba nejakych skutocne 20-rocnych, tak si uvedomim, ze tych mojich "20" je trochu inych ako ich 20. :D
:D mozno ju to udrzuje duchom mladu
necitala som reakcia, pretoze ma uplne odrovnal pravopis ariely...idem ho predychat.
slobodna mas pravdu, ja som sa vobec nevyjadrovala k Deletovym prispevkom, ale tak, vseobecne. Ja ta Delet neodsudzujem, s tym snehom to bol dobry napad:D Ak si slobodny tridsiatnik bez rodiny , tak hadam nebudes sediet doma a je pochopitelne, ze budes vyhladavat miesta, kde by si nejaku fesandu potencionalnu zivotnu partnerku stretnut mohol. Na prechadzke v lese by si bol za uchyla oslovit nejaku slecnu, asi by sa ta aj bala, keby bola sama .. Tak uz tolko nevyskakuj na ludi,co sem pisu na temu, sak sa vsetko netoci len okolo teba:D
aj ja mam 32, tiez mam pocit, ze som niekde v 20tke, resp. akokeby to bolo este len vcera
no pravda je taka, ze starneme, ani mne sa nechce, zatial mi to cas nedava nejak najavo, ale tiez ma sokuje ked si obzeram svojich spoluziakov, ktori vyzeraju staro, zlaknem sa, ale patri to k zivotu, co uz, neboj bude aj horsie...40-50-60, ked sa dozijeme :) uz sa s tym len nejako zmierit...
opäť zle čítaš :D alebo ja debilne píšem :D sorry
delete a preco si myslis,ze sa vsetci vyjadruju k tvojmu nazoru a nie k teme? :) suhlasim s laurou a teraz uz aj so strycom. Moje najkrajsie spomienky z detstva su vylety s rodicmi. To rozsirovanie obzorov mi ostalo. Pre mna bolo napr.velmi smutne vidiet v BA rodiny s detmi v Nedelu v nakupnych centrach.Co taki rodicia daju detom?
laura36 - ja mám z teba stále pocit, že si vôbec nepochopila o čom som písal? Ale nevadí...
to, čo tu opisuješ s tým mojim názorom vôbec nesúvisí...len aby bolo jasné :)
Napríklad pivné festivaly?
Slobodna ja som na disky nechodil nikdy. Ale mam dojem, ze dnes je celkom dost ludi, co aj po 30 si idu zatrsat, ale asi skor do podnikov kde je podobna vekova kategoria. Lebo mam skor dojem, ze na klasickej disko je vekovy priemer tak do 20 rokov, takze disky bavia skor tuto vekovu skupinu. :) Ono tiez zalezi na tom, ci zijes na dedine v meste a a ake velke je to mesto....Ja mam este pred 30, ale skor ma lakaju veci ako sport, pripadne aj extremne sporty, nejake dobrodruzstvo, zazitky, nejake cestovanie, vylety, tury, spoznavanie. Predstava toho, ze si mam ist vypit, ozrat sa, no neviem. Tak raz za cas este ano, ale ako velmi po tom netuzim. Cloveku je zle, uz ani zdaleka nevydrzi tolko co volakedy a tiez sa z toho zotavuje dlhsie, ako ked mal 18. Aj ked to je asi aj o zvyku. Ale na druhej strane, nech kazdy robi tak, ako citi. Nie vsetci si chcu zakladat rodiny, takze nie kazdeho 30-tnika doma cakaju deti. Ja po detoch ani nejako netuzim, takze mna to skor desi ked vidim ako stale viac a viac mojich rovesnikov si zaklada rodiny. Bojim sa, ze ostanem sam :)
ved to, strasne vela ludi chlasta, aj zeny a nemaju dno, lenze v istom veku uz to vyzera naozaj zufalo.Len taky firemny vecierok, panicky z vyroby cca 40 aj viac ploskana v kabelke a ledva chodili , este ani hlavny program nezacal, o polnoci, ktore este chodili , ked vytiahli svedske stoly, sunky a salamy balili do kabeliek.. Slaboduchsi povazuju za vrchol zabavy ozrat sa, zatrtkat , pozret reality sou zamena manzeliek /tam sa vidia/,namiesto aby vzali decka na vylet, nech cosi vidia, oni radsej prepit vyplatu a ti , co im troska viac pan Boh nadelil si vedia spravit aj iny program. Deti samozrejme idu vacsinou v slapajach rodicov.