Nenasytny cas

Príspevok v téme: Nenasytny cas
ariela upros

Pozajtra mam 32 rokov co mam robit ked sa na tento vek vobec necitim pametam si svoje pubertalne roky ako by boli vcerajskom ako som chodila na kazdy triedny mejdan striedala chalanov ktorych ked teraz stretnem v samoobsluhe ako tlacia pred sebou kosik a maju so sebou trebars decko a su obleceny v nejakom uplne debilnom svetry popripade im preriedly vlasy tak sa my nechce verit ze su to ty akcny machry z devedesiatych rokov ved si pametam ako by to bolo vcera ked sme z kamaratkov pozeravali kazdu epizodu BEWERLIHILLS 902 10.neviem sa spametat z toho ze je zo mna tridcatdvarocna stara koza ked mi dospievanie pride ako by sa to cele odohralo celkom nedavno ako by to boli tyzdne a nie roky.

5.5 elsa

tak mne je osobne tá diskotéka veľmi smiešna,to je už zúfalstvo ......,keby divadlo tak nepoviem,ale tam už nie je ten chľast:)

Slobodna

pekne napisane laura. Ono je asi rozdiel v tom, ze ak je clovek cez den medzi ludmi, ma ich plne zuby a hlada ine sposoby odreagovania a naopak.

doubledog

dost ludi ma velmi jednoduche predstavy o tom, co znamena uzivat si.
ja nemam nic proti chlastaniu, fetovaniu ci pretahovaniu.
ale tak snad su aj ine moznosti, co robit s volnym alebo aj pracovnym casom.
clovek by mal byt aj trochu flexibilny a trochu rozsirit svoj vyber.

laura36

ako sledujem okolie, tak hlavne zeny, co si skoro zalozili rodinu, uz po skole sa vydali a mali deti, lebo to tak chceli maju teraz po dlhych rokoch manzelstva chut chodit po diskotekach , vypit si a pod. Ja som mala deti po 30-tke, takze som si odzila svoje, vyburila sa a uz ma takto zivot absolutne netaha, radsej idem kamsi na vylet, dobre sa napapat do restiky , pokecat.. Tiez mam taku kamosku, co jej deti odrastli a hrozne by "zila", lenze uz sa mi ani neozyva, nemam chut sa s nou stretavat po baroch a diskotekach,kde je hlasna hudba , neda sa pokecat, vsade samy pripity odkundes otravujuci, uz je to pre mna premarneny cas...Ale ked to niekomu vyhovuje, nech zije ako chce.

Slobodna

odreagovat ano ale rozdiel je v tom, ci stale ako pubertacka alebo ako dospela :) jasne elsa, budem tam robit dozor grcajucej ozratej mladezi :)

Delete

Podľa mňa by mal každý robiť len to čo chce a tak ako sa cíti. prečo by si mal odopierať niečo ak po tom túži: Len preto, že má svoj vek a je ,,umienený..?????

Aj zakladateľka by sa nemala pozerať dozadu ale riadiť sa pocitmi. A čo ak začne preťahovať chlapov? Ostatní jej môžu akurát tak vyliezť na hrb a moralizovať v tých svojich kluboch dôchodcov...tým som nechcel nikoho uraziť

stryco

Podla mna sa dnes ludom nejako nechce starnut. Nevidim na tom nic zle ak to nie je extrem. Ako ist sa zabavit na nejaku disko, ist si vypit, alebo nejako blbnut raz za cas, OK, moze byt. Ale aby som toto absolvoval kazdy piatok, ci vikend, pozeral pubertalne nezmysli, ktore ma ani v pubertalnom veku nebavili? No to v ziadnom pripade.

5.5 elsa

Delete dobre rozmýšľaš,treba aj žiť nielen pracovať a starať sa o niekoho,niečo všetko sa dá skĺbiť keď sa chce,nie je nutné vysedávať doma,aj starší ľudia žijú aktívnym životom a majú svoje záľuby ,ktorým sa venujú.

5.5 elsa

slobodna :) ako v čom ,no pozri kamarátka má plné zuby stereotypu,detí,domácnosti a tak chce sa ísť niekde odreagovať,preto ti zavolala aj keď po 100 rokoch teraz si spomenula že aj existuješ? to je zasa iná vec,jednoducho chce aspoň na chvíľu vypadnúť a zabaviť sa ono jej je v podstate úplne jedno kam,dôležité je niekde :) ak na diskotéku veď nemusíte tancovať :D:D:D