Nenasytny cas

Príspevok v téme: Nenasytny cas
ariela upros

Pozajtra mam 32 rokov co mam robit ked sa na tento vek vobec necitim pametam si svoje pubertalne roky ako by boli vcerajskom ako som chodila na kazdy triedny mejdan striedala chalanov ktorych ked teraz stretnem v samoobsluhe ako tlacia pred sebou kosik a maju so sebou trebars decko a su obleceny v nejakom uplne debilnom svetry popripade im preriedly vlasy tak sa my nechce verit ze su to ty akcny machry z devedesiatych rokov ved si pametam ako by to bolo vcera ked sme z kamaratkov pozeravali kazdu epizodu BEWERLIHILLS 902 10.neviem sa spametat z toho ze je zo mna tridcatdvarocna stara koza ked mi dospievanie pride ako by sa to cele odohralo celkom nedavno ako by to boli tyzdne a nie roky.

laura36

pan Delet rad chyta za slovicka som si vsimla, ze ano? Ak je u teba mudrost prisluchajuca k veku styridsiatnika ist sa ozrat a nadat susede ze je P.. tak prosim..Kazdy mame latku inde. Umiernenost je mudrost. Ja napr.mam 100 chuti povedat susede za tie klebety co siri, ze je p..., pripadne jej vylepit, ale umiernim v sebe tie negativne emocie, lebo by som sa znizila na jej uroven, keby som tak ucinila. A chyt ma ak to dokazes:D

5.5 elsa

laura 36 tak určite že tá príroda je dobrá na to odreagovanie,relax,rôzne športy,rada idem zo synovcom prečo nie,rôzne hry,wellnes -plaváreň,ono sa to dá skĺbiť jedno z druhým,deti odrastú už ťa nebudú potrebovať, budú mať vlastný život:)

laura36

ved to je to dozrievanie, ta mudrost, ktora by sa vekom mala u ludi prehlbovat /u niektorych ani nie/, clovek sa umiernuje, ja uz davno nemam potrebu ist sa ozrat ako v 20tke, teraz idem radsej do lesa na prechadzku odreagovat sa od stresu,aj detom a psovi to prospeje, ani nadat takto vulgarne susede /aj ked si to napr. o nej pravom myslim/...

5.5 elsa

Delete čo mňa je po nejakom veku,každý tým vekom prejde a čo sa teraz odstrelím,ako človek ten život prežije,s kým a kde,v akej spoločnosti,presne utápať sa v myšlienke že je po 30 tke nech je aj po 50 tke, aj to bude :D:D:D čo sa mám pos.ať,ja by som povedala strániť sa negatívne naladených ľudí :D zasa vždy sa tie peniaze dajú odložiť aby sa človek mohol ísť zabaviť 1-2x za rok už ani to vstupné nie je až tak vysoké:)

Delete

5.5 elsa :) palec hore

No je to aj otázka myslenia a pochopenia. Je to otázka nás samých ako sa rozhodneme a či sa budem utápať v myšlienke, že máme 30 a všetko je zlé alebo sa opäť narodíme. Všetko nie je o peniazoch...je to o tom ako a načo myslíme a o schopnosti to aj uskutočniť.

5.5 elsa

laura 36 veru veru na nejaký beverly hils si ani nezmyslím :D:D:D a podobné hovadiny,ľudia sú nespokojní lebo nemajú dostatok peňazí,zober si tých našich rodičov čo mali s tej firmy kde pracovali dovolenku za pár korún,tie byty v podstate zdarma,boli na tom lepšie z hľadiska existencie pracovnú dobu normálnu,niečo bolo lepšie niečo horšie čo je lepšie zasa dnes,ale je toho veľmi málo čo je lepšie,čo sa týka hračiek pre deti, no čo ja viem tie ceny sú aj dnes dosť vysoké,ktoré boli aj voľakedy každý si nemohol dovoliť toľko kúpiť pre deti napr.legá,autá na ovládanie a rôzne,je pravda že my sme toľko nedostali ako teraz majú deti aj keď pozerám že nie každé toľko má a potom aj značkové oblečenie a podobne....

laura36

tak za serialom beverly hils mi teda luto nie je, ten ma nastastie obisiel, stacilo prepnnut kanal:D Ale po pravde, uz by som ani tych 20 mat nechcela a nezavidim dnesnej mladezi ze sa musia v coraz tazsej dobe pretlkat zivotom, hlavne toto ma stve, co sa deje po svete aj u nas, ako upadaju moralne hodnoty, ake narocna je doba, aj dnesna mladez /ako celok/. Ludia su celkovo coraz viac nespokojni, kazdy sa len stazuje. Nam v detstve stacili vytahane teplaky, par hraciek co bolo na trhu , prazdniny u babky na dedine a nic nam nechybalo viac, nic sme ani ine nechceli ..